İnce’den üniversite adaylarına mesaj

İnce’den üniversite adaylarına mesaj
29 Haziran 2018 16:26

Twitter hesabından mesaj yayınlayan Muharrem İnce, cumartesi ve pazar günü yapılacak üniversite sınavlarına girecek öğrencilere başarılar diledi.

 

 

Cumhuriyet Halk partisinin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce seçim nedeniyle ertelen Yükseköğretim Kurumları Sınav’ına (YKS) girecek öğrencilere başarılar diledi. Yarın ve pazar günü yapılacak olan sınavlarla ilgili twitter hesanından 3 mesaj yayınlayan İnce şunları kaydetti:

 

“Çocuklarım, evlatlarım, öğrencilerim, gençler; geleceğinizi belirleyecek önemli bir eşiktesiniz. Maalesef siyaset nedeniyle ertelenmiş bir sınava gireceksiniz. Her şeye rağmen tüm olumsuzlukları bir kenara bırakıp, geleceğinize odaklanmanızı istiyorum.

Heyecanınızı hissediyorum, en az aileleriniz kadar bu heyecanı yaşıyorum. Sizlerin umutlu, mutlu ve başarılı bir gelecekte; marka üretmeniz, tasarım yapmanız, teknoloji geliştirmeniz benim en büyük isteğimdir. Bu amaçtan asla vazgeçmedim, vazgeçmeyeceğim.

Önce üniversite sınavını sonra ülkemizin geleceğini, hepimizin geleceğini geri kazanacağımıza gönülden inanıyorum. Allah’tan her birinize zihin açıklığı vermesini diliyor, başaracağınıza inanıyor, gözlerinizden öpüyorum.”

 

1

2

3