‘İnce’den ilk demeç ‘Emoji’yle geldi’

‘İnce’den ilk demeç ‘Emoji’yle geldi’
4 Mayıs 2018 09:09

CHP’nin bugün Cumhurbaşkanı adayı olarak ismini açıklaması beklenen CHP Milletvekili Muharrem İnce, ilk açıklamasını “WhatsApp” üzerinden yaptı.

 

 

 

Vatan gazetesi Ankara Temsilcisi Murat Çelik, “İnce’den ilk demeç ‘Emoji’yle geldi” başlıklı yazısında, Muharrem İnce ile olan görüşmesini aktardı.

Murat Çelik, “İnce’yi önceki akşam, yani partinin anketinden uzak ara birinci çıktığı bilgisini aldıktan hemen sonra aradım” diyerek şöyle devam etti:

 

 

“3 MAHCUP GÜLÜMSEYEN YÜZ…”

 

 

“Telefona cevap vermemesi şaşırtıcı değildi. Sadece yoğun olduğundan değil, daha mühimi sessiz kalması gerektiğinden açmıyordu telefonları.

Bunun üzerine Muharrem İnce’ye WhatsApp üzerinden bir mesaj attım. Anket sonuçlarını haber yaptığımı belirtip ‘Herhalde artık hayırlı olsun diyebiliriz’ diye yazdım. İnce’den gelen yanıt, ‘3 emoji’ oldu. 3 mahcup gülümseyen yüz…”

 

 

“MUHARREM İNCE DE, ‘EVET’ DİYE YAZDI”

 

 

“Cevabı bu şekilde olunca, bunu üstü örtülü ve esprili bir kabul olarak algılayıp, gülerek, ‘Bu ilk demeç mi’ diye sordum” diyen Çelik yazısını şöyle sürdürdü:

 

“Muharrem İnce de, ‘Evet’ diye yazdı. Esprili bu mesajların ardından, ‘Birkaç cümlelik bir ilk mesaj rica edebilir miyim’ dedim İnce’ye. Yazdığı cevap, ‘Cuma’dan sonra’ şeklinde oldu.

http://www.gazetevatan.com/murat-celik-1163326-yazar-yazisi-ince-den-ilk-demec-emoji-yle-geldi/