İnce: Seçimden çıkaracağımız sayısız ders var!

İnce: Seçimden çıkaracağımız sayısız ders var!
25 Haziran 2018 14:38

CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, seçim sonuçlarıyla ilgili açıklama yaptı.

 

 

Seçimden çıkaracağımız sayısız ders var diyen İnce, Türkiye, herkesin Türkiyesi olana kadar mücadelemiz sürecektir açıklamasını yaptı.

 

‘SEÇİMDEN ÇIKARACAĞIMIZ SAYISIZ DERS VAR’

 

  • Tam anlamıyla bir tek adam rejimine geçilmiştir. Sistemin içinde bir mekanizma yoktur. Geleceğimize dair her zaman kaygılarımız olmaya devam edecektir. Biz durum ne olursa olsun mücadele etmeye devam edeceğiz. Bu seçim sürecinde her 3 vatandaşımızdan birinin onayını almış biri olarak tüm vatandaşlarımın taktidirini kazanma sürecine devam edeceğim.
  • Bize düşen, söylediklerimizin takipçisi olmak ve seçimde birlikte yaşadığımız heyecanı, inancı büyüyerek devam ettirmektir. Türkiye, Tayyip Erdoğan ve kadrolarıyla, yönetim anlayışıyla içinde bulunduğumuz koşullarla yaşamını sürdüremezler. Kendileri, sorunlarımızın nedenleridir. Onlardan sorunların çözmelerini beklemek doğaya aykırıdır.

‘BANA GÜVENİNİZ DEVAM ETTİĞİ SÜRECE, MÜCADELEYİ SÜRDÜRECEĞİM’

 

  • Bu seçimden çıkaracağımız sayısız dersler bulunnmaktadır. Yapılan her şey bir şekilde eksiklikler içerebilir. Bunları tamamlamak zorundayız. Bize duyulan güveni güçlendirmek, güvensizlikleri ortadan kaldırmak zorundayız. Türkiye, herkesin Türkiyesi olana kadar mücadelemiz sürecektir. Birbirimize güvendiğimizde çok şeyler başardığımızı bu seçim göstermiştir.
  • 15 milyon insan bana güvenip oy vermiştir, 15 milyonda gençlerin payının çok yüksek olduğunu biliyorum. 50 günlük yerine 500, 5000 günlük kampanya ile devam edeceğiz. Sizlerin bana güveni devam ettiği sürece, ben bu mücadeleyi sürdüreceğim.