İnce: Kısa süre içerisinde manifestomuzu açıklayacağız

İnce: Kısa süre içerisinde manifestomuzu açıklayacağız
17 Ekim 2020 12:53

CHP’li Muharrem İnce, “81 vilayeti tamamlayıp daha sonra büyük ilçeleri gezeceğiz. 29 Ekim’de hepimiz bir araya gelip manifestomuzu yazmaya başlıyoruz. Kısa süre içerisinde manifestomuzu açıklayacağız” dedi.

 

 

CHP Yalova eski Milletvekili Muharrem İnce, Sivas’tan 4 Eylül’de başlattığı ‘Memleket Hareketi’ kapsamında dün akşam Erzincan’dan Tokat’ta geldi.

 

 

Esnaf ziyareti sonrası basın açıklaması yapan Muharrem İnce, 30 yıl önce Tokat’ta askerlik yaptığını belirterek, “30 sene önce bugün bu şehrin sokaklarında hafta sonu izne çıkmış bir askerdim. Ben fizik öğretmeniyim. Elimde tüfek, herkes yemek yerken ben kapıda bekliyorum. Kendimi çok kötü hissederdim. İşe yaramadığımı düşünürdüm. Daha önemli bir iş yapmalıyım diye askerde düşünürdüm. Memleket Hareketi kurucusu arkadaşlarımla beraber Türkiye’yi karış karış dolaşıyoruz. Şu anda 41-42 vilayete gittik. 81 vilayeti tamamlayıp daha sonra büyük ilçeleri gezeceğiz. 29 Ekim’de hepimiz bir araya gelip manifestomuzu yazmaya başlıyoruz. Kısa süre içerisinde manifestomuzu açıklayacağız” dedi.