Muharrem İnce’den Nagehan Alçı’ya tokat gibi yanıt!

Muharrem İnce’den Nagehan Alçı’ya tokat gibi yanıt!
12 Ağustos 2020 20:53

Bugün ‘Dağ fare mi doğuracak’ başlıklı bir yazı kaleme alan Nagehan Alçı, parti kuracağı söylentileri üzerine Muharrem İnce ile gerçekleştirdiği telefon görüşmesini köşesine taşıdı.

 

Alçı, İnce’nin kendisine “Nagehan Hanım şundan emin olun, perşembe günü çok büyük bombalar açıklayacağım ama az zaman kaldı, daha fazla bir şey söyleyemem size” dediğini aktardı.

 

Alçı’nın yazısının ilgili bölümü şöyle:

 

“Önce yazılanları teferruatlı bir şekilde okudum ve Muharrem İnce’yi aradım.

Gülerek açtı telefonu. Keyfi çok yerindeydi.

‘Sizin sayenizde tatil yapmak imkansız hale geldi’ diye girdim söze.

‘Valla bu süreçte beni hiç aramadınız. Tüm gazeteciler aradı ama siz hiç beni aramayınca şaşırdım. Demek tatil sebebiyleymiş. Ama az kaldı merak etmeyin Nagehan Hanım’ dedi.

‘Perşembe bizi şaşırtacak bir şeyler söyleyecek misiniz? Yeni partiyi açıklayacak mısınız Muharrem Bey?’ diye sordum.

‘Nagehan Hanım şundan emin olun, perşembe günü çok büyük bombalar açıklayacağım ama az zaman kaldı, daha fazla bir şey söyleyemem size. Aslında şu an kimseye demeç de vermiyorum ama sizin telefon ettiğinizi görünce nezaketen açtım’ dedi.”

 

 

Muharrem İnce, ise Alçı’nın kaleme aldığı bu satırlar üzerine Twitter hesabından bir açıklama yaparak “Nezaketsizlik olmasın diye telefona bakıyorum, açıklamayı yarın yapacağımı söylüyorum, “bana bomba açıklamalar yaptı” diye haber yapılıyor. Açıklama yarın 10.30’da.” dedi.