İmplant kampanyaları

İmplant kampanyaları
14 Ekim 2017 13:35

Dişler sağlıksız olduğunda doğal olarak estetik olarak da maalesef güzel görünmemektedir.

 

Bunun için özellikle dişler konusunda sağlık ve estetiklik birbiri ile doğru orantılıdır. Sağlıklı bir dişte ise daha iyi bir estetik görünüm mevcuttur. Ufak tefek dişlerdeki şekil bozuklukları, çapraşıklık gibi genetik özellikler ise birtakım yöntemler aracılığıyla oldukça kolay bir şekilde tedavi edilir. Ama dişlerinizdeki sağlık sorunları ne olursa olsun daima dikkate almalı ve diş hekimlerine başvurarak gerekli tedavileri olmalısınız.

 

İzmir İmplant

 

 

İmplant, çene kemiklerinde boşluk olan dişlerin yerlerine vidalanan titanyum ya da zirkonyumdan yapılmış yapay diş kökleridir. Bu diş kökleri sayesinde yeme, konuşma, ısırma gibi günlük faaliyetlerinizde hiç sıkıntı yaşamazsınız. Protezdeki gibi mesela kimileri lokum, çikolata tarzı şeyler yemeye çekinmektedirler. Çünkü protezler çıkarılabildiği için sert ve daha yapışkan tarzı besinler maalesef bazı zamanlar sizi rezil edebilir. Bu nedenle diş implantları artık daha çok tercih edilmektedir. Nedeni ise daha doğal yani ana dişiniz gibi olması ve hiç çıkmamasıdır. Bu sayede çiğneme, ısırma ve konuşmada zorluklar çekmezsiniz. Bilinenin aksine implantlar aslında ömürlük oluşu düşünüldüğünde çok da maliyetli olmamaktadır. İmplant tedavisinde net bir fiyat olmamakla beraber maliyeti de yapılacak diş sayısına ve kullanılan malzemeye göre değişkenlik gösterdiğinden 7/24 açık olan ve son sistem cihazlar ile tedavi uygulayan izmir implant klinikleri ile iletişime geçerek size en uygun implantı yaptırabilirsiniz.

 

İzmir Çocuk Diş Hekimi

 

Çocukların en çok korktuğu şeylerin başında şüphesiz diş hekimleri gelmektedir. Diş hekimlerinden korkulması acı hissi ve çocukların psikolojik olarak hazırlanamamasından kaynaklanmaktadır. Bu nedenle de çocukların bir pedodonti uzmanı tarafından muayene edilmeleri de oldukça önemlidir. Bu sayede çocukların uygun izmir çocuk diş hekimi kliniklerinden yardım alınarak gerekli tedavilerinin en iyi şekilde yapılması sağlanmalıdır. 2 yaşından itibaren bu diş kontrollerinin gerektiği gibi yapılması ileri yaşamında diş sağlığı problemlerini asgari boyuta indirilmesi için oldukça önemlidir.

 

 

İzmir Gülüş Tasarımı

 

 

Gülüş tasarımı, kişilerin estetik ve sağlık açısından en iyi gülüşe sahip olmaları için kişilere uyarlanan estetik diş hekimi dallarındandır. Çene, yüz ve dişlerinin birbirleri ile uyum içinde olmaları sağlanırken aynı zamanda da iyi bir gülüş estetiği yakalanması amaçlanır. Siz de gülüşünüzü ve dişlerini özgürce sergilemekten çekiniyorsanız izmir gülüş tasarımı bünyesindeki uzman doktorlardan yardım alabilir ve gerekli aşamalardan sonra kusursuz ve sağlıklı bir diş görünümüne kavuşabilirsiniz.