İmamoğlu: Yönetici kibirden uzak olacak

İmamoğlu: Yönetici kibirden uzak olacak
24 Ocak 2019 10:33

CHP İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) başkan adayı Ekrem İmamoğlu, seçim çalışmaları kapsamında dün Tuzla ve Pendik’te yurttaşlarla buluştu.

 

 

Yurttaşların nutuk atan yöneticilerden usandığını belirten İmamoğlu, “Yönetici kibirden uzak olacak. Sevgiyi huzuru mutluluğu getirmek için yola çıktık. Siyaseti de vicdanlı yaptık mı bu iş biter” dedi.

 
İmamoğlu ölümünün 13. yılında eski CHP Genel Başkanı Aydın Güven Gürkan’ın mezarına gitti. Burada Gürkan’ın ailesi ve partililer tarafından karşılanan İmamoğlu dua etti. İmamoğlu, “Türkiye siyaset sürecinin en önemli, en sorunlu döneminde hizmeti geçen, büyük bir şahsiyetin kabrindeyiz. Saygın duruşu bugünkü sosyal demokrat tavırları unutulmaz. Bugün burada bulunmak benim için onurdur” dedi.

 

‘Fiyatlar ateş pahası’

 

Pazar ziyareti sırasında yurttaşların fiyatlardan şikâyetleri ile de karşılaşan Ekrem İmamoğlu’na seslenen bir kadın, “Pazar açıkıyoruz hiçbir şey almadan eve dönüyoruz. Ne yapacağız böyle” dedi. İmamoğlu da “Üreticiden tüketiciye kadar çalışmalar yapıyoruz. Hep beraber düzelteceğiz” diye konuştu. İlaç bulmakta zorluk çeken SMA hastası 32 yaşındaki Aysun Erim’i de ziyaret eden İmamoğlu konuyla özel olarak ilgileneceğine belirterek ailenin iletişim bilgilerini aldı.

 

Fotoğraf: Twitter