İlyas Güven Eroğlu CHP Sincan ve Mamak örgütlerini ziyaret etti!

İlyas Güven Eroğlu CHP Sincan ve Mamak örgütlerini ziyaret etti!
3 Mart 2015 08:13

CHP Ankara  1. bölge milletvekili aday adayı İlyas Güven Eroğlu, seçim kampanyası çalışmalarına devam ediyor.

 

 

 

H&H ÖZEL HABER

 

 

2

 

Eroğlu yoğun bir tempoda yürüttüğü seçim çalışmaları kapsamında bugün CHP Sincan örgütünü ziyeret etti.

 

CHP Sincan İlçe Başkanı Fevzi Ünal ile Yönetim Kurulu üyeleri tarafından karşılanan İlyas Güven Eroğlu ve çalışma arkadaşları Sincan örgütünün sıcak karşılamasından  oldukça memnun kaldı.

 

3

 

 

Eroğlu, CHP Sincan örgtüne yaptığı ziyarette, Sincan İlçe Başkanı Fevzi Ünal ile karşılıklı değerlendirmelerde bulundu.

 

4

 

 

Sincan ilçe örgütünün taleplerini dinleyen İlyas Güven Eroğlu kendisinin de bir parti emekçisi olduğunu ifade ederek, elinden geldiği kadar Sincan örgütüne yardım edeceğini aktardı.

 

Eroğlu şunları kaydetti: “Ben de sizler gibi uzun süre CHP örgütlerinde çalıştım. 29 Mart’ta yapılacak ön seçimde örgütümüzle el ele sandığa yürümek için yola çıktım. 7 Haziran’da CHP’nin sandıktan birinci parti olarak çıkması için birlikte el ele vererek var gücümüzle çalışmalıyız.”

 

5

 

 

Eroğlu kendisine yöneltilen “29 Mart’ta’ki önseçimden çıkamazsanız çalışmaya devam edecek misiniz?” sorusuna şu yanıtı verdi:

 

 

“Ben parti emekçisi bir kardeşinizim. 2007 ve 2011 seçimlerinde de CHP Ankara birinci bölgeden milletvekili adayıydım. Bütün mücadelem parti içi demokrasi ve CHP’nin iktidarı içindir. Hiçbir zaman yılgınlığa ve umutsuzluğa düşmedim. Her zaman CHP’nin bir neferi olarak çalışmaya devam edeceğim”

 

6

 

CHP’li Eroğlu, CHP Sican Gençlik Kolları’nın aday adaylarını tanıtma amacıyla üzerinde çalıştıkları projeye de destek vereceğini aktardı.

 

Bu arada İlyas Güven Eroğlu’nun CHP Sincan örgütünü ziyaretinde söz alan bir yurrtaş, kendisinin bu zamana kadar sürekli AKP’ye oy verdiğini ancak, yapılan yolsuzluklar ve faşist uygulamalar nedeniyle 7 Haziran ve sonraki seçimlerde artık CHP’ye oy vereceğini aktardı.

 

 

 

 

CHP Ankara  1. bölge milletvekili aday adayı İlyas Güven Eroğlu, yoğun bir tempoda yürüttüğü seçim çalışmaları kapsamında bugün  CHP Sincan örgütünün ardından CHP Mamak örgütüne geçti.

 

DSC_0039

 

CHP Mamak İlçe Başkanlığı’nda İlçe Başkanı Adnan Demirci ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan İlyas Güven Eroğlu ve çalışma arkadaşları CHP Mamak örgütünün sıcak karşılamasından  oldukça memnun kaldı.

 

DSC_0049

 

DSC_0050

 

DSC_0040

 

Eroğlu, Mamak İlçe ziyaretinde partililerle görüşüp sorunları dinledi, sorulan soruları cevapladı.

 

DSC_0041

 

DSC_0042

 

DSC_0043(1)