İlyas Güven Eroğlu CHP Polatlı örgütünü ziyaret etti

İlyas Güven Eroğlu CHP Polatlı örgütünü ziyaret etti
5 Mart 2015 22:37

CHP Ankara birinci bölge milletvekili aday adayı İlyas Güven Eroğlu’nun seçim çalışmalarında bugünkü durağı CHP Polatlı İlçe Başkanlığı oldu.

 

 

 

H&H ÖZEL HABER

 

 

 

İlyas Güven Eroğlu ve çalışma arkadaşları, CHP Polatlı İlçe Başkanı Ömer Lütfü Türker ve CHP Polatlı Yönetim Kurulu üyelerini makamlarında ziyaret etti.

 

2

 

AAA

 

CHP Ankara birinci bölge milletvekili aday adayı İlyas Güven Eroğlu’nun CHP Polatlı İlçe Başkanlığı’nı ziyaretine, CHP Çankaya Belediye Meclis Üyesi Aşur Cem Tağluk da katkı vermek için eşlik etti.

 

aaaa

 

Oldukça kalabalık ve sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyarette CHP Ankara birinci bölge milletvekili aday adayı İlyas Güven Eroğlu, CHP Polatlı ilçe örgütünün yanı sıra, CHP Polatlı İlçe Başkanlığı’na gelen yurttaşlarla da sohbet etti.

 

3

 

5

 

İlyas Güven Eroğlu burada yaptığı konuşmada şunları kaydetti:

 

 

“Sömürü düzenini değiştirmek, güçlünün güçsüzü ezmesini önlemek, sosyal adaleti gerçekleştirmek, herkese insanlık onuruna yaraşır bir yaşam düzeni sağlayabilmek için CHP milletvekili aday adayıyım.

 

 

 16

 

 

 

Ülkemizdeki gelir adaletsizliğini giderebilmek, üretimi artırabilmek için adayım.

 

Ekonominin üretken ve paylaşımın adil olmasını hedeflediğim için CHP’den milletvekili aday adayı oldum.”

 

7

 

Tüm yurttaşların sosyal güvenlik haklarına kavuşması gerektiğini ifade eden CHP Ankara birinci bölge milletvekili aday adayı İlyas Güven Eroğlu,  Anadolu köylüsüne, emeklilere, engellilere insan onuruna yakışır bir yaşam düzeyi sağlamak için CHP’den milletvekili aday adayı olduğunu belirtti.

 

11
CHP’nin işsizliği engellemeye; herkese iş sağlamaya, emekçiyi ve emeği korumaya; konut, sağlık ve eğitim sorunlarını çözmeye kararlı olduğunun altını çizen Eroğlu konuşmasına şöyle devam etti:
“CHP, çiftçiden yanadır, çiftçinin tüm sorunlarını çözmeye kararlıdır. Ben de parti emekçisi, CHP tabanından gelen bir kardeşiniz olarak  tarımı çağdaşlaştırmayı ve geliştirmeyi, üretimi artırmayı, ürünün gerçek değerini bulmasını amaçladığım için CHP milletvekili aday adayı oldum.”

 

 

12

 

AKP iktidarı boyunca kaybedilen değerleri tekrar egemen kılmak için bir CHP emekçisi olarak her zaman çalışacağını söyleyen İlyas Güven Eroğlu: “Türkiye’de ahlakı, temiz siyaseti, dürüst ve şeffaf yönetim anlayışını egemen kılmak için CHP’den milletvekili adayıyım.

 

13

 

Tüm örgütlerimizle kol kola girerek bu anlayışı hakim kılmak için çalıştığımız takdirde, önümüzde hiçbir güç duramaz. Ve 7 Haziran seçimlerinde sandıktan birinci parti olarak çıkıp CHP’nin tek başına iktidarını sağlarız.” dedi.

 

18