İlyas Güven Eroğlu CHP Haymana örgütünü ziyaret etti

İlyas Güven Eroğlu CHP Haymana örgütünü ziyaret etti
27 Mart 2015 12:07

CHP Ankara birinci bölge milletvekili aday adayı İlyas Güven Eroğlu, bugün saat 10:00’da CHP Haymana İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti.

 

 


H&H ÖZEL HABER

 

 

CHP Haymana İlçe Başkanı Fazlı Çınar ile CHP Haymana Yönetim Kurulu üyeleri tarafından karşılanan İlyas Güven Eroğlu ve çalışma arkadaşları, CHP Haymana İlçe Başkanlığı’nda karşılıklı değerlendirmelerde bulundular.

 

6

CHP Ankara birinci bölge milletvekili aday adayı İlyas Güven Eroğlu ve CHP Haymana İlçe Başkanı Fazlı Çınar hem 29 Mart’ta gerçekleştirilecek ön seçim hakkında hem de Türkiye ve dünyadaki gelişmeler üzerine sohbet etti.

 

9

İlyas Güven Eroğlu CHP Haymana İlçe Başkanlığı’nda yaptığı konuşmada şunları söyledi:

 

 

“Biz her türlü sömürü düzenine karşıyız. Bu sömürü düzenini değiştirmek, güçlünün güçsüzü ezmesini önlemek ve sosyal adaleti gerçekleştirmek için CHP’den milletvekili aday adayıyım.

 

4

 

 

CHP iktidarında halkı ezenlerden, ülkeyi soyanlardan, devleti satanlardan hesap sormak için CHP milletvekili adayı oldum.”

 

5

 

 

CHP iktidara geldiğinde asgari ücretlilerin maaşlarındaki kesintiye son verileceğini ve asgari ücretin 1200 liranın üzerine çıkarılacağını da belirten İlyas Güven Eroğlu, 7 Haziran seçimlerinde CHP tek başına iktidara gelmesi için sabah akşam demeden var gücüyle çalışacağının sözünü verdi.

 

 

 

Eroğlu konuşmasına şöyle devam etti:

 

 

“Tüm halkımızın yüzünün gülmesi için, ne ezen ne ezilen, insanca halkça bir düzeni sağlamak için CHP milletvekili adayı oldum.

3

 

İşçinin, işverenin, emekçinin, emeklinin, gencin, yaşlının, kadının, erkeğin, engellinin, Türkiye’de yaşayan herkesin, kökeni ne olursa olsun tüm vatandaşlarımızın Türk’ün Kürt’ün, Arab’ın, sağcısının ve solcusunun, Türkiye’de eşit hak ve söz sahibi olması için CHP milletvekili adayı oldum.”

7

 

CHP’li Eroğlu:

 

 

“Yoksulluğun, pahalılığın, işsizliğin, savaşın, cinayetin, şiddetin, istismarın, zulmün, köleliğin, faşizmin, artık bitmesini istiyorum. Yolsuzlukları, hırsızlıkları, rüşveti, rantı, fırsatı ve yandaşı, korumayan bir sistem istiyorum. Halktan yana, emekten, barıştan ve sevgiden yana, bir düzen istiyorum.” dedi.

 

 

Öte yandan CHP Ankara birinci bölge milletvekili aday adayı İlyas Güven Eroğlu CHP Haymana örgütünü ziyaretinden önce Çankaya Belediyesi Hayvan Barınağı’na giderek barınak çalışanlarıyla sohbet etti.

 

 

İşte o görüntüler:

 

1 2 3