İlyas Güven Eroğlu, CHP Haymana örgütünü ve CHP Etimesgut örgütünü ziyaret etti!

İlyas Güven Eroğlu, CHP Haymana örgütünü ve CHP Etimesgut örgütünü ziyaret etti!
6 Mart 2015 20:45

CHP Ankara birinci bölge milletvekili aday adayı İlyas Güven Eroğlu, bugün saat 11:00’de CHP Haymana İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti.

 

 

H&H ÖZEL HABER

 

 

11

 

CHP Haymana İlçe Başkanı Fazlı Çınar ile  CHP Haymana Yönetim Kurulu üyeleri tarafından karşılanan İlyas Güven Eroğlu ve çalışma arkadaşları, CHP Haymana İlçe Başkanlığı’nda karşılıklı değerlendirmelerde bulundular.

 

3

 

CHP Ankara birinci bölge milletvekili aday adayı İlyas Güven Eroğlu ve CHP Haymana İlçe Başkanı Fazlı Çınar hem 29 Mart’ta gerçekleştirilecek ön seçim hakkında hem de Türkiye ve dünyadaki gelişmeler üzerine sohbet etti.

 

İlyas Güven Eroğlu CHP Haymana İlçe Başkanlığı’nda yaptığı konuşmada şunları söyledi:

 

“Biz her türlü sömürü düzenine karşıyız. Bu sömürü düzenini değiştirmek, güçlünün güçsüzü ezmesini önlemek ve sosyal adaleti gerçekleştirmek için CHP’den milletvekili aday adayıyım.

 

 

 2

 

 

CHP iktidarında, emeklilere dini bayramlarda birer maaş ikramiye verilecek. En düşük emekli maaşını bin 500 liraya çıkarılacak.

 

CHP çiftçinin tüm sorunlarını çözmeye kararlıdır. CHP iktidarında çiftçinin kullandığı mazot 1.5 lira olacak.

 

 4

 

CHP çiftçiden yandır.Tarladaki ürünün gerçek değerini bulması sağlanacaktır.”

 

8

 

CHP Genel Başkanı İlyas Güven Eroğlu ekonomi programının odağında insan olan CHP’den milletvekili aday adayı olduğunu ifade ederek CHP iktidarında yoksul ailelerin aile sigortası kapsamına alınacağının altını çizdi ve her aileye en az 720 lira maaş bağlanacağını aktardı.

 

12
CHP iktidara geldiğinde asgari ücretlilerin maaşlarındaki kesintiye son verileceğini ve asgari ücretin 1200 liranın üzerine çıkarılacağını da belirten İlyas Güven Eroğlu, 7 Haziran seçimlerinde CHP tek başına iktidara gelmesi için sabah akşam demeden var gücüyle çalışacağının sözünü verdi.

 

5

 

7
İlyas Güven Eroğlu CHP Evren İlçe Başkanlığı’nı ziyaretinin ardından saat 15:00’de CHP Etimesgut İlçe Başkanlığı’na geçti.

 

13

 

CHP Etimesgut İlçe Başkanı Hüseyin Güner ve CHP Etimesgut Yönetim Kurulu’nu makamlarında ziyaret eden İlyas Güven Eroğlu burada da partililerle sohbet etti.

 

1

 

 

Eroğlu yaptığı konuşmada:

 

 

“2011 Genel Seçimlerinde Partimizin Ankara birinci bölge 8. sıra milletvekili adayı olarak seçimler esnasında ve daha sonrasında da örgütle ve halkımızla bağımı koparmadan çalıştım. Ön seçim kararı beni olduğu kadar tüm partililerimizi heyecanlandırdı. 2015 Genel Seçimleri öncesinde bu heyecan ile bütün partililerimizle birlik içinde çok çalışacağız ve daha güçlü olacağız.” dedi.

 

3

 

 

“Ben de bir parti emekçisi olarak temel amacı, insanın refah ve mutluluğunu artırmak olan CHP’den adayım” diyen İlyas Güven Eroğlu konuşmasına şöyle devam etti:

 

5

 

 

“Halkımızın umutlarının bizimle yeşermesi için, birlikte barış türküleri söylemek için CHP’den adayım.

 

6

 

Artık ülkemizde kadın cinayetleri, tacizler tecavüzler olmasın diye, Ali İsmailler, Berkinler katledilmesin diye CHP’den adayım.

 

8

 

CHP’nin iktidar olması için canla başla çalışmalıyız.

 

4

 

Sizlerle birlikte bu yolda mücadele edeceğime söz veriyorum”

 

9

 

asss