İlyas Güven Eroğlu CHP Balâ örgütünü ziyaret etti!

İlyas Güven Eroğlu CHP Balâ örgütünü ziyaret etti!
3 Mart 2015 22:18

Seçim kampanyası çerçevesinde dur durak bilmeden çalışan CHP Ankara birinci bölge milletvekili aday adayı İlyas Güven Eroğlu bugün saat 10:00’da CHP Balâ İlçe Başkanlığını ziyaret etti.

 

 

H&H ÖZEL HABER

 

 

CHP Balâ İlçe  Başkanı Cengiz Ünlü, CHP Balâ Yönetim Kurulu üyeleri, CHP Balâ Kadın Kolları ve CHP Balâ Gençlik kolları üyeleri tarafından karşılanan İlyas Güven Eroğlu, tüm CHP Balâ örgütüne teşekkür etti.

 

bala4

 

 

CHP Balâ İlçe Başkanı Cengiz Ünlü ile karşılıklı değerlendirmelerde bulunan İlyas Güven Eroğlu, burada yaptığı konuşmada şunları kaydetti:

 

“Laik Türkiye Cumhuriyeti’ni ve Atatürk devrimlerini sonsuza kadar yaşatmak için CHP’den milletvekili aday adayı oldum.

 

 

 bala1

 

 

 

 

CHP tabanında gelen biri olarak, temel amacı insanların refah ve mutluluğunu artırmak olan, işsizliği engellemek,  herkese iş sağlamak için projeler gerçekleştiren, emekçiyi ve emeği korumak için çalışan CHP’den milletvekili aday adayı oldum.

 

 

bala2

 

 

Kadınların ezilmesini, sömürülmesini, şiddet, taciz ve tecavüz tehdidiyle karşı karşıya kalmaktan kurtulmaları için önce eğitim gerektiğini düşünüyorum. Yurttaşlarımızın bu konuda bilinçlendirecek ve kadın-erkek eşitliğini önce zihinlerde sağlayacak tek parti CHP olduğu için milletvekili aday adayıyım.” dedi.

 

bala3

 

29 Mart’taki ön seçim yarışında tüm ötgütle el ele seçim kampanyasını şölene çevirmek için yola çıktığının altını çizen CHP Ankara birinci bölge milletvekili aday adayı İlyas Güven Eroğlu şöyle devam etti:

 

 

bala7

 

“Aktif siyasetin içinde yer alan ve her zaman CHP’nin başarısı için çalışmayı ilke haline getirmiş bir aday adayıyım. Ülkeme ve partim CHP’ye daha fazla hizmet etmek için ben de bu yarışta yer aldım.

 

bala5

 

AKP’nin faşist uygulamaları nedeniyle haksızlıklara uğrayanların hakkını aramak isteyenlerin tek adresi CHP’dir. Gelin hep birlikte 29 Mart’taki ön seçim yarışını şölene çevirelim”

 

bala6