İlyas Güven Eroğlu CHP Ankara İl Gençlik Kollarıyla buluştu

İlyas Güven Eroğlu CHP Ankara İl Gençlik Kollarıyla buluştu
26 Mart 2015 11:23

CHP Ankara birinci bölge milletvekili aday adayı İlyas Güven Eroğlu dün akşam CHP Ankara İl Gençlik Kollarıyla yemekte buluştu.

 

 

H&H ÖZEL HABER

 

 

 

CHP Ankara İl Gençlik Kolları Başkanı Umut Eraslan  15 Mart Pazar günü Ankara Arena Spor Salonu’nda gerçekleştirdikleri dev organizasyona katkılarından dolayı CHP Ankara birinci bölge milletvekili aday adayı İlyas Güven Eroğlu’na plaket verdi.

 

11

 

 

Burada bir konuşma yapan CHP’li Eroğlu, kendisine verilen plaketten duyduğu mutluluğu dile getirerek her zaman CHP’li gençlerin yanında olduğunu, gençlerin sorunlarını çözmek adına bundan sonra da her projenin içinde olmaya devam edeceğini belirtti.

 

22

 

Eroğlu yaptığı konuşmada her zaman gençlere ve gençlerin sorunlarına çözüm getirmeye öncelik verilmesi gerektiğini düşündüğünü aktardı.

 

 

4

 

CHP’nin bugüne kadar politikalarında ve örgütünde gençlere sürekli yer verdiğini ve gençlerle bütünleştiğini vurgulayan İlyas Güven Eroğlu şunları kaydetti:

 

 

3 5

 

“Milletvekili seçildiğim takdirde, parti programında her zaman gençlere yer veren partim CHP’nin ilkeleri doğrultusunda özellikle işsiz gençlere iş olanakları yaratılması için çalışacağım. Boş vaatlerle değil gerçekçi çözüm önerileriyle ülke gençlerinin sıkıntılarının giderilmesi adına tüm projelerin içinde yer alacağım.”

 

 

6 7 8

 
İlyas Güven Eroğlu, 29 Mart’ta gerçekleştirilecek önseçimin bir şölen havasında geçeceğine inandığını ve sosyal demokrasiyi özümsemiş CHP’nin özgürlükçü, eşitlikçi, barışçı ve dayanışmacı ilkeleriyle 7 Haziran’da iktidar olacağına inancının tam olduğunun altını çizdi.
 

 

9 10 12 13 14

15 16 17 18 19 20 21 23 24 25 26 27 28 29 30