İletişim Kurmanın Keyifli Yolu

İletişim Kurmanın Keyifli Yolu
7 Mayıs 2018 14:31

Ağzımızdan çıkan her bir cümle sohbet konusu oluşturur ve hangi fikir veya olay üzerine cümle kurmaya başlamışsak sohbetin seyri bahsi geçen konuda koyulaşır gider.

 

 

En kolay ve aracısız iletişim aracı olan konuşma ikili veya çoklu sohbetlerin kapılarını aralar ve sosyal ilişkiler bu şekilde insanoğlu doğasında başlamış veya gelişmiş olur. Konuşma ve sohbet etme arzusu doğamızda o kadar güçlü bir şekilde vardır ki uzaktaki sevdiklerimizle istediğimiz her an konuşarak iletişim halinde olmak ve sohbet etmek için telefonu icat etmişiz. Sohbet etmek sıradan günlük işlerimizde bize yardımcı olurken eğer doğru cümleleri seçebiliyorsak, özellikle iş dünyasında çalışma hayatımızın da seyrini değiştirebilecek etkili bir iletişim biçimidir. Konuşmak ve konuşurken doğru cümleleri seçmek elbette önemlidir. Yunus Emre’nin de dediği gibi; ‘’söz ola kese savaşı, söz ola kestire başı!’’

 

Sohbet etmek evet ihtiyacımız, peki ya içinde bulunduğumuz fiziki şartlar birileriyle sohbet etmemize izin vermiyorsa o zaman ne olacak? Bazen yaşadığımız çevrede her zaman sohbet edecek farklı birilerini bulamıyor olabiliriz. Sürekli aynı havayı teneffüs ettiğimiz kişilerin sohbetlerinden bunalmış ta olabiliriz. Durum böyle olduğunda geriye yapılacak tek bir şey kalıyor; sohbet siteleri!

 

Sohbet sitelerinin yerini sosyal medyanın aldığı görüşü her ne kadar kabul ettirilmeye çalışılsa da sosyal medyanın temellerini atan sohbet siteleri, her geçen gün farklı platformlarla kullanıcı karşısına çıkarak kan tazelemeye devam ediyor. Ortaya çıkan her bir sohbet sitesi evet, ihtiyaçları tam anlamıyla karşılamıyor ve günün stresinden kurtularak sohbet etmek için bu platformları kullanan ziyaretçilerin daha çok strese girmesine neden olabiliyor. Sohbet etme ihtiyacınızı gidermek için kullanmayı düşündüğünüz sohbet sitelerini titizlikle seçmeli, kullanıcı sayısı ve hizmet kalitesini göz önünde bulundurarak yeni arkadaşlık ve dostluklara yelken açmalısınız.

 

Herhangi bir site belki kısa vadede ihtiyaçlarınızı karşılıyor veya karşılıyormuş gibi görünebilir. Ancak zaman içinde siteye kayıtlı kullanıcı profili ve admin kalitesini anlamaya başladığınızda hevesiniz kırılabilir. Dolayısıyla yeni arkadaşlıklar ve yeni heyecanlar için katıldığını platformdan aradığınızı bulamamanın verdiği üzüntü ile ayrılmak zorunda kalabilirsiniz.

 

Sınırsız Sohbet, Kaliteli Hizmet!

 

Şimdi size bahsini edeceğimiz http://www.enguzelsohbet.com/ ilk bakışta diğer sohet siteleri gibi sıradan gelebilir. Ancak site yönetimin belirlediği katı kurallar ve bu kurallara uyulmaması sonucu karşılaşılan yaptırımlar burayı kalbur üstü bir platform haline getirmiş. Sohbet odaları ve radyo kanalının bulunduğu platformda istek parça hakkınızı kullanabilir, diğer kullanıcılarla bu keyifli dakikaları paylaşabilirsiniz. Ücretsiz ğyelik ile kayıt olabileceğiniz platformu mobil uygulama sayesinde cebinizde de kullanabilirsiniz. Ana sayfada bulunan ‘’sık sorulan sorular’’ kısmındaki bilgilere göz gezdirdikten sonra sohbete bağlanmanızı tavsiye ettiğimiz sitede herhangi bir problem ile karşılaştığınızda site adminlerinden yardım talep ederek karşılaştığınız olumsuz durumun bertaraf edilmesini sağlayabilirsiniz. Her nerede olursanız olun yalnızlıktan sıkılmanıza artık gerek yok, online olabildiğiniz her ortamda en güzel sohbet yanınızda!