İlahiyat fakültesinde skandal görüntü! Arabasını doludan korumak için Türk bayrağı örttü!

İlahiyat fakültesinde skandal görüntü! Arabasını doludan korumak için Türk bayrağı örttü!
15 Ekim 2020 13:42

İddiaya göre, İstanbul’daki bir İlahiyat Fakültesi’nde çekilen ve sosyal medyadan paylaşılan bir videoda Türk bayrağını doludan zarar görmesin diye otomobiline branda niyetine örten ve okulda hoca olduğu öne sürülen kişiye büyük tepki yağdı. 

 

 

İstanbul’da antikacılık yapan Hüseyin A. Adlı vatandaş sosyal medya hesabından bir İlahiyat Fakültesi’nin bahçesinde Türk Bayrağını otomobiline branda yapan, haşemalı bir kişinin görüntülerini paylaştı. Sosyal medyayı ayağa kaldıran görüntüler büyük tepki topladı.

 

Tepki üzerine Türk bayrağını kaldırdı
Videoyu paylaşan Hüseyin A adlı kişinin görüntülerde Türk bayrağını aracın üzerine örten kişiye müdahale ettiği ve bu kişinin Fakülte’deki bir hoca olduğunu söylediği görülüyor.

Hüseyin A’nın kararlı müdahalesi sonucu Türk bayrağını aracının üzerine örten kişi, gelen güvenlik görevlisinin yardımıyla Türk bayrağını arabasının üzerinden alıyor. Hüseyin A. Paylaşımına, “Bahçesinde kendini bilmez bir hoca yağmur gelmesin diye bayrağımızı branda diye örterken ben de müsaade etmedim” yorumunu ekledi.