İkinci El ISO Yük Konteyneri Tedariği

İkinci El ISO Yük Konteyneri Tedariği
12 Kasım 2018 15:30

İmalat sektörü ülkemizin en çok ihtiyaç duyduğu sektördür. Güvenli sevkiyat ise İmal edilen ürünlerin güvenle muhafazalı biçimde alıcılara ulaştırılması en önemli husustur. Ürün sevkiyatında size en güvenli ve kolay nakliye çözümünü size ISO yük konteyneri sunmaktadır. Iso yük konteynerleri geniş iç hacmi, sağlam şasesi, uluslararası standartlarda su geçirmez yapısı ve nakliye araçlarına tam uyum sağlaması onu vazgeçilmez yapar.

 

Tüm yük konteynerleri uluslararası standart kurallarına göre imal edilmekte ve her birine benzersiz kimlik numaraları atanmaktadır. Bu avantajı da yük konteynerlerini dünyanın neresinde olursa olsun takip etmenize olanak tanımaktadır.

 

Yük konteynerleri çok yüksek kalitede çelik bir iskelete sahiptir. Bu sebeple uzun yıllar sağlamca kullanabilmektesiniz. Yük konteynerleri 2,4m genişliğe sahip olması sebebiyle her kamyon ve tır kasasına yasal sınırlarda sığmaktadır. Aynı zamanda gemi taşımacılığında bu standarda sahip konteynerler ile taşımacılık yapıldığı için birbirlerinin üstüne ve yanına kolaylıkla istiflene bilinmektedir.

 

İkinci El Yük Konteynerleri Güvenilir mi?

 

Yük konteynerlerinin temel amacı sağlamlıktır. Sağlam olması onların yıllarca kullanılmasını sağlamaktadır. Yük konteynerlerinin yıpranma konusunda genellikle kapı contaları zamanla işlevini yitirmektedir. Bu contalarda konteyner tamiri hizmeti veren firmalar tarafından kolaylıkla bakım esnasında değişimi yapılabilmektedir. Bakımları periyodik olarak yapıldığında ikinci el olarak aldığını konteynerinizi bile uzun yıllar rahatlıkla ve güvenle kullanabilmektesiniz.

1

Neden İkinci El Yük Konteyneri Almalıyım?

 

Sıfır ve ikinci el yük konteynerleri arasında tercih yapmak zorunda kaldığınızda şu iki madde size karar vermenizde büyük kolaylık sağlayacaktır.

 

Aralarındaki Maliyet Farkı

 

Sıfır yük konteyneri ile ikinci el yük konteyneri arasında %50 ortalama fiyat farkı mevcuttur. Yani 1 adet sıfır konteyner alacağınız fiyata rahatlıkla 2 adet ikinci el yük konteyneri satın alabilirsiniz. Bu rakam 50, 100 adet gibi rakamlar da konteyner satın almak istediğinizde daha da belirginleşmektedir.

2

Tek Seferlik Kullanmak İstediğinizde

 

Tek seferlik iş durumlarında, yani ürün gönderdiğiniz yerden tekrar bir ürün almayacağınız durumlarda İkinci El Yük Konteyneri tercih etmelisiniz.

 

Yük konteynerinde büyük olmasından kaynaklı nakliye maliyetleri ülkeler arasında ciddi rakamlara çıkmaktadır.

 

Örneğin; Türkiye’den Fransa’ya 1 adet 40 HC yük konteyneri göndermek istediğiniz zaman tahmini nakliye maliyetlerini baz alırsak yaklaşık 5.000 € kadar sadece nakliye ücreti tutmaktadır. Bu nakliye maliyeti neredeyse sıfır bir yük konteyneri fiyatına yaklaşmaktadır. Eğer malınızı oraya sevk ettiğinizde konteynerinizi boş olarak tekrar geri getirmek zorunda kaldığınız an 1 adet konteyner ücreti kadar nakliye maliyeti daha ödemek zorunda kalmaktasınız.

 

Bu gibi durumlarda tekrar Türkiye’den Yuvam Konteyner gibi yük konteyneri üreticilerinden 1 adet konteyner satın almak daha kârlı olmaktadır. Çünkü en azından geri dönüş süresini beklemek zorunda kalmazsınız.

3

Eğer ürün göndereceğiniz ülke daha da uzakta bir ülke olursa, örneğin Avustralya gibi, sanırım 2 yada 3 adet yük konteyneri fiyatını sadece nakliyeye ödeyebilirsiniz. Bu sebeple sıfır konteynerin yarı fiyatına ikinci el yük konteyneri satın alıp nakliye yaptıktan sonra konteyneri unutup tekrardan ikinci el konteyner satın almak size ciddi kârlar sağlayacaktır.

 

İkinci El Yük Konteynerlerini Nereden Satın Alabilirim?

 

Yuvam Konteyner sıfır yük konteyneri imalatının yanı sıra stokta hazır ikinci el yük konteyneri satışıyla da sizlere her zaman hizmet etmeye hazırdır.

 

Ürünleri incelemek ve fiyat teklifi almak için hemen iletişime geçiniz.

 

https://www.konteynercim.com/kategori/iso-yuk-konteyneri