İftar Organizasyonları

İftar Organizasyonları
21 Mayıs 2019 16:00

Ramazan aylarının en özel etkinliklerinden birisi olan iftar organizasyonlarında herkes bir araya gelerek manevi ayın duygularını paylaşıyor. Böylesine özel bir etkinlik için tercih edilen teknede iftar organizasyonları ise kişilerin unutulmaz bir iftar yaşamasını sağlıyor. Her yıl, İstanbul için vazgeçilmezlerden birisi olan teknede iftar için Beyaz Martı tarafından sunulan özel hizmetler, Ramazan ayının özel bir şekilde geçirilmesini sağlıyor.

 

İftar organizasyonları ile neler sunuluyor?

 

Aile grupları, şirketler ya da çeşitli kuruluşlar tarafından tercih edilecek iftar organizasyonu için Beyaz Martı’dan destek almak isteyen kişiler online olarak inceleme yapabilmektedir. Öyle ki Beyaz Martı tarafından hazırlanan https://www.beyazmartidavetgemisi.com/iftar-organizasyonlari/ sayfasında konuyla ilgili tüm detaylara kolay bir şekilde ulaşılabiliyor.

 

Boğaz turu eşliğinde yapılacak iftarlarda, kişilerin yemek konusunda da zengin bir seçeneği mevcut. Fakat iftar dışında iş toplantısı gibi çok farklı etkinlikler için tercih edilen gemi, Ramazan’ın kısıtlı bir süre içerisinde olması nedeniyle oldukça yoğun. Bu nedenle planlamaların olabildiğince erken yapılması, kişilerin teknede iftar imkanına sahip olmasını sağlayacak.