İbrahim Karagül ile Abdurrahman Dilipak birbirine girdi!

İbrahim Karagül ile Abdurrahman Dilipak birbirine girdi!
4 Ağustos 2020 08:23

Yenişafak Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Karagül, Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak’ı önce isim vererek eleştirdi, daha sonra da söylediklerini silerek üstü kapalı tepki gösterdi.

 

Son zamanlarda AKP’de baş gösteren “İstanbul Sözleşmesi” tartışmalarına biri daha eklendi. AKP’ye yakın iki gazetenin temsilcileri birbiriyle ters düştü.

Yenişafak Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Karagül, Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak’ı hedef aldı. “Dilipak’ın olduğu hiçbir tartışmadan bu ülkeye hayır gelmez” diyen Karagül, daha sonra bu paylaşımı sildi. Silinen tweetin ekran görüntüsünü alan Dilipak, kendi hesabından hiçbir not eklemeden paylaştı.

k1-013

 

Bir paylaşım daha gerçekleştiren Yenişafak Genel Yayın Yönetmeni Karagül, bu kez Dilipak’a isim vermeden, tepki gösterdi. Karagül, bir sonraki paylaşımında, “Muhafazakar, İslami çevrenin tartışma biçiminin buralara savrulması utanç verici. Fahişe diyenler, işi Cumhurbaşkanı’nı tehdit etmeye kadar vardıranlar…” sözleriyle Yeni Akit yazarı Dilipak’ı hedef aldı.

2