HP ve Lexmark orijinal tonerler

HP ve Lexmark orijinal tonerler
23 Ağustos 2017 09:59

Baskı yapmak isteyen yada yoğun bir şekilde çıktı alan herkesin bir lazer yazıcıya ihtiyacı olacaktır.

 

 

Tonerin içinde toner tozları bulunur.  Kartuş ile toner halk arasında karıştırılmaktadır. Ürünümüz hp toner bir fiyat performans ürünüdür. Size ortalama seviyede bir standart ücret sunar. Hp orjinal toner üst seviye performans sağlar. Birbirinden kaliteli baskılar oluşturur.  A4 veya A3 baskı imkanı sunar.

HP nin tüm yazıcılarında siyah beyaz veya renkli baskıyı rahatlıkla yapabilirsiniz. Tonerin içinde bulunan tozlar insan sağlığı açısından sakıncalıdır. Fakat bu ürünümüzde sizi sürekli ilgilenmenizi gerektirecek bir durum yoktur.

HP Toner Malzemeleri Ve Özellikleri

Hp lazer toner araçları A3 boyutunda baskı yapabilme imkanı sunar. Yazıcıda  tonerin içine toz ilave edilerek toneri doldurabilirsiniz. Bir yan malzemesi olarak kartuş ise kartuşun içine mürekkep ilave edilerek kartuş dolumu yapabilirsiniz. Kartuşun içinde mürekkep olmaz ise işlerinizi düzene sokamazsınız. İçinde mürekkep olup olmadığını anlamak istiyorsanız bilgisayarınızdan deneme kağıt çıkarabilir veya baskı deneyebilirsiniz. Bu şekilde deneme yanılma yöntemiyle işinizi hızlandırırsınız. Hp tonerlerde Ayda 30.000 adet sayfaya kadar baskı seçeneği sunarmaktadır.

Kablosuz bağlantı yani İnternet sayesinde işlerinizi hızlandırır. Bunların yanında fotokopi ve tarama imkanı sunar. Yüksek performans ürünü olan lazer yazıcılar size üretebileceği en yüksek sayıda baskı üretir. Bunun yanı sıra hp toner çalışacağınız herhangi bir yere enerji tasarrufu sağlar. Güvenlik konusunda oldukça titiz olan Hp, yazıcınızda güvenlik tehditleri olur ise bunu otomatik olarak algılar. Ve kendini iyileştirme imkanı sunar.

LEXMARK ORİJİNAL TONERLER VE KULLANIMLARI

Ürünlerinizde ve basımlarınızda etkili kaliteyi ve yüksek çözünürlüğü elde etmek istiyorsanız çözüm oldukça basit. Lexmark ürünleri özellikle de lexmark orjinal toner sayesinde üstün sonuçlar elde edebileceksiniz. Ürün oldukça etkili renk vermekte ve basımınızın kalitesini artırmaktadır.

Lexmark yazıcılar gün geçtikçe her eve girmeye başladı. Üstün kalitesi ve fiyatı nedeni ile tüm müşteriler tarafından beğeni kazanmaktadır.

Bu orijinal toner sayesinde yazıcınızdan rahatlıkla fotoğraf çıkarabilirsiniz. Size kaliteli fotoğraf sunarak anılarınızı yaşatmanın inanılmaz güzelliğini hissettirmektedir. Siz de deneyin, sonuç muhteşem olacaktır.

Lexmark kartuşlar asla kolay kolay arızalanmaz. Uzun süreli kullanımı ve garantisiyle size büyük bir fark atma olanağı sağlar. Basım sırasında kartuşun arızalanması demek büyük bir risktir. Çünkü binlerce zayiata sebep olabilir. Ancak lexmark kartuşlar arıza yapmaz ve basım kalitesi süper.

Yeterli derecede işinizi görmeye yarayan lexmark orjinal toner sayesinde durmadan toner almaya gitmek zorunda değilsiniz. Toneri uzun yıllar kullanıp en kaliteli fotoğraflar ve resimler elde etmenin tadını çıkarın.