Hızlı ve kalıcı İngilizce öğreten dil okulları

Hızlı ve kalıcı İngilizce öğreten dil okulları
24 Kasım 2018 12:06

İngilizce öğrenmek için yıllarını harcayan ve ilkokul temelinden başlayarak birçok kursa katılım sağlamış olan kişilerin bu konuda yeterli bilgi birikimine sahip olmamalarından ötürü yurt dışına çıktıklarında dili tam olarak konuşamadıkları bilinen bir durumdur. Bu konuda bilinenin dışına çıkaran alternatif dil eğitimini vermek için yola çıkan firma hızlı ve kalıcı bir şekilde İngilizce öğretmektedir.

 

 

 

Akademik İngilizce Kursu

 

Sadece iş hayatı için İngilizce öğrenmek isteyen bireyler adına tercih edilebilecek olan iş İngilizcesi kursu, bireyin çalıştığı alanda gerekli olan kelimeleri ve insanlarla iletişime geçebileceği ileri düzeyde eğitim almakta. Günlük hayatın yanı sıra iş İngilizcesi olarak bilinen akademik düzey İngilizce eğitimi alanında uzman eğitmenler tarafından öğretilir. Bu nedenle iş hayatına adapte olabilmek, yabancı yatırımcılarla çalışabilmek ve iş bağlayabilmek adına İngilizce öğrenmek isteyen kişilerin firma tarafından verilen eğitimi almaları tavsiye edilir.

 

Peki bu İngilizce kursu programını hangi dil okulundan almalısınız?

 

Türkiye’nin köklü dil okulları arasında yer alan Akademik Batı Dilleri “Nitelikli öğrenci, nitelikli kurum” sloganıyla Türkiye’nin tüm illerine İngilizce UZEM üzerinden online İngilizce eğitim paketleri sunmaktadır. Ayrıca Manisa, İzmir, Bursa ve Denizli İngilizce Kursu kampüslerinde de örgün eğitim sunduğunu  bilmenizi isteriz.

Uzaktan İngilizce Eğitimi

Teknolojinin getirdiği nimetlerden bir tanesi olarak firma tarafından verilen hizmetler arasında yer alan uzaktan İngilizce eğitimi tercih edilebilir. Gün içerisinde çalışmakta olan ve kurs için vakit ayıramayan bireyler adına uzaktan ders şeklinde anlatılan ve katılımcıya video olarak gönderimi sağlanan eğitimler firma bünyesinde alanında uzman olan kişiler tarafından verilmektedir. Kısa sürede pratik bir şekilde İngilizce öğrenmek bu eğitim firması tarafından sağlanmakta ve katılımcıların kalıcı bir şekilde dili konuşabilmesi için gerekli olan eğitimler verilmektedir.

 

Akademik Batı Dilleri Dil Okulu tarafından uzaktan eğitim dışında Bursa, İzmir, Manisa ve Denizli İngilizce kursu kampüslerinde de örgün olarak eğitim alabilirsiniz.

 

İngilizce Dil Tespit Sınavı

Firma tarafından kayıt yaptırılmış olan kursiyerlere ilk etapta İngilizce dil tespit sınavı uygulanarak seviyeleri ölçülmekte ve eksik olan alanlarda gerekli olan eğitimler verilerek temel atılmaktadır. Hazırlık sınıflarına yerleştirilen kursiyerler ile beraber gramer konusunda zengin bilgi birikimine sahip olan eğitimciler gerekli olan çalışmalara başlamaktadır. Reading, listening ve writing becerilerinin gelişmesinin ardından son olarak speaking becerilerinin de gelişmesi için yurt dışına çeşitli programlar düzenleyerek kursiyerlerini gönderen firma, kalıcı olarak İngilizce öğretmektedir. Alanında uzman olan eğitimciler kursa katılan kişilerin eksik yönlerini tamamlamak için gerekli olan çalışma düzenini sağlayarak kısa sürede dil eğitimini tamamlarlar.

Daha detaylı bilgi ve özel kayıt fırsatı için : www.akademik.com.tr