Hindistan’da hastalıklara karşı mucize karışım

Hindistan’da hastalıklara karşı mucize karışım
3 Kasım 2016 16:33

Yıl 1992 Hindistan-Rajasthan-Jaisalmar ilçesi: Rajasthan-Jaisalmar ilçesinde, Türklerinin ikamet ettiği köylere ziyarete gittim.

 

 

 

Numan ALADAĞ H&H YORUM

 

 

 

İkindi namazını Asutar camisinde kılıp çıkarken, çantamdaki Türk Bayrağı çıkartmasını görünce yaklaşık 80 kişilik cemaat, sevincinden ne yapacaklarını şaşırdılar. Soru yağmuruna tutarak Türkiye’den mi geldin? Evet Türkiye’den geldim. Hayrola neye geldin? Bu köye sadece siz kıymetli soydaşlarımı ziyarete geldim. 70 Yaşlarında ki Mustafa Nabi Timurhan isimli amca cemaate dedi hep beraber bizim çiftlik evine gidelim. Hava değişimi münasebetiyle ben de halsizlik vardı. Baysungurhan Kuntman isimli bir amca, çocğun birine dedi git bizim evde Zencefilli ilaç şişesini al gel. Şişe geldi, bir su bardağına bir yemek kaşığı koydu üzerini su ile doldurdu ve dedi bunu iç Numan. İçtikten bir saat sonra aşırı bir terleme oldu. Bana dedi git biraz yat. 3 saat yatıp kalktıktan sonra, yine terleme oldu. Banyo yaptıktan sonra hiç bir şey kalmadı. Baysungurhan amcaya kullandığım zencefilli tentürün tarifini istedim ve dedi memnuniyetle verebilirim yaz.

 

 

 

BAYSUNGURHAN KUNTMAN’NIN MUCİZE KARIŞIMI

 

 

 

Malzeme: Bir kilo taze Zencefil, 8 Su bardağı ev yapımı doğal elma sirkesi, 100 gram soyulmuş sarımsak.

 

 

 

Hazırlanışı: Taze Zencefil soyulup küçük parçalara bölünerek mutfak robotunda çelip püre haline getirilir, aynı yöntemle sarımsaklarda püre haline getirilir. Püre haline getirilmiş Zencefil ve sarımsaklar cam kavanozlara doldurulup ağzı kapatılarak, 15 gün sure ile ışık görmeyen ve serin bir yerde bekletilir, hergün iki defa çalkalanarak olgunlaşmaya bırakılır. Olgunlaşma tamamlandıktan sonra, temiz bir tülbent ile süzülüp 4 gün daha bekledikten sonra kullanıma hazırdır.

 

 

 

Şifası: Vücutta biriken kireç ve yağların dışarı atılmasını sağlar. Vücudunuzu gençleştirir. Enfaktüs, damar sertliği, tümörlerin vücutta gelişmesini frenler. Kalbe kan taşıyan damarların yağlanıp daralmasını önler ve akciğer solunum sorunlarını ortadan kaldırır. Bağırsak iltihabı tedavi eder. Saymakla bitmeyen bir çok hastalığın şifa kaynağıdır.

 

 

Kullanılışı: 65-75 arası kilosu olanlar, 30’ar damla tentürü bir çay bardağı suya koyup içilir, 75-90 arası olanlar 40’ar damla içmelidir. Su yerine taze sıkılmış mevsimsel meyve suyunu da kullanabilirsiniz.

 

 

 

UYARI! Elma sirkesi, kesinlikle sentetik olmamalıdır. %100 doğal olmalıdır. Evde kendiniz de yapabilirsiniz.

 

 

 

Bu tentürün şifası, insanların tabiatına göre değişebilir. Kullanırken sabırlı olmak ve irademizi kuvvetlendirmek, tedavide stratejik önem taşımaktadır. Tedavi amaçlı olarak kullanılan krem ve tentürler hemen etkisini göstermez. Ağrı kesici ilaçlar hemen etkisini gösterir ama, ağrı kesici olarak diktiğiniz meyve fidanı, meyve vermeye başladığı zaman, işte en büyük tehlike buradadır. Allah korusun.

 

 

 

NOT: Tentürün hazırlanması konusunda, sitemiz aracılığı ile görüş ve önerilerinizi paylaşabilirsiniz.

 

 

 

ÖZDEYİŞLER

 

 

 

Sağlıklı, mutlu ve yaşadığı Vatanı sevmenin yolları: Okumak, yazmak, düşünerek çalışıp üretmektir. (Numan Aladağ)

Zamansız ve ebedi bir sulh aramak bence gizli bencilliğe odaklanarak gizli bir ölüm arzusundan başka bir şey değildir. (Numan Aladağ)

İnsanların huzursuzluğu hayat ve canlılık alametleridir. (Numan Aladağ)

Huzuru değil, hakikatı arayın. (Numan Aladağ)

Ruhunuzda değişiklik ve vücudunuz da ki hastalıkları, kitap okuyarak şifayı ve mutluluğu yakalayın. (Numan Aladağ)

Zalimlere karşı gelmek, Allah’a itiaat etmektir. (Thomas Jefferson)

 

 

 

Başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşları olmak üzere Türkiye Cumhuriyetinin kurulmasına emeği geçenleri ve aziz Vatan şehitlerini rahmet, Gazileri minnet ve saygı ile anar. Hastalara acil şifalar dileriz.

 

 

 

 

 

 


Yazarın Son Yazıları:
Aziz Atam, ruhun şad mekanın cennet olsun
‘CUMHURİYET’, bizi biz yapan ortak değerimizdir
Hicri yılbaşında huzur ve bereket bizimle olsun