Hikaye oku

Hikaye oku
31 Mayıs 2018 12:10

Hikaye Oku platformunda farklı kategoriler bir araya getirilmiştir.

 

İnternet sitemizi hazırlarken düşündüğümüz hususlardan biri çeşitliliği yansıtması olmuştur ve bu doğrultuda kategoriler belirlenmiştir. Sitemizde hikayenin yanı sıra deneme ve şiir başlıkları yer almaktadır. Hem hikaye hem de deneme ve şiir bölümlerine yeni gönderilerin eklenmesi amacıyla çalışmalarımız sürmektedir. Hikaye Oku platformuna dâhil edilen başlıklardan biri masaldır.

 

Masal kısmında Keloğlan Masalları olarak gönderiler vardır. Sitemiz içerisinde incelenmesi mümkün olan bölümlerden bir diğeri ise fıkra adını taşımaktadır ve burada da Nasrettin Hocanın Fıkraları şeklinde içerikler mevcuttur.

 

Hikaye, deneme ve şiir kategorileriyle birlikte masal ile fıkra başlıklarını bünyesinde barındıran bir platform olarak hazırlanan Hikaye Oku için hazırlıklarımız yeni içeriklerin paylaşılması noktasında devam etmektedir. Siz de hikaye okumayı seviyorsanız internet sitemizi ziyaret edebilir, dilerseniz deneme ve şiir başlıklarında bulunan gönderileri inceleyebilir, son eklenen paylaşımlardan haberdar olabilirsiniz.

 

Sitemizin güncel kalmasına özen gösterilmekte, bunun için gerekli düzenlemeler yapılmaktadır. Hikaye Oku adlı internet sitemizde hikayeden şiire, fıkradan masala muhtelif başlıklar bulunmaktadır.