Hidayet Türkoğlu’na dolar fırçası!

Hidayet Türkoğlu’na dolar fırçası!
5 Haziran 2018 10:19

Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu’nun, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Yatırımlarını Türkiye’ye getir” mesajına uymadığı için sert tepki gördüğü ve koltuğunun tehlikede olduğu belirtiliyor.

 

 

Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu’nun Cumhurbaşkanı Erdoğan ile arasının bozulduğu ve seçim sonrasında koltuğunun tehlikeye girdiği belirtiliyor.

 

Cumhuriyet gazetesinin Basketbol Federasyonu’na yakın kaynaklara dayandırdığı habere göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hidayet Türkoğlu’na “Ekonomik kriz var. Yatırımlarını Türkiye’ye getir, örnek ol.” Mesajı verdiği öne sürüldü.

 

 

Yaklaşık 50 milyon dolarlık kişisel serveti olduğu söylenen ve yatırımlarının büyük bir kısmını ABD’de bulunduran Türkoğlu ise buna karşılık nakit parasının sadece bir kısmını Türkiye’ye transfer etti. Buna sinirlenen Erdoğan’ın ise Hidayet Türkoğlu’na sert tepki gösterdiği belirtiliyor.

 

 

NBA’de sürdürdüğü uzun kariyerin ardından basketbolu bırakan Hidayet Türkoğlu önce Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yanında danışmanlık yapmış, bundan bir süre sonra ise Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı olmuştu. Hidayet Türkoğlu’nun Cumhurbaşkanı Erdoğan’a oldukça yakın olduğu biliyor.