H&H Yönetim Kurulu Başkanı İlyas Güven Eroğlu’ndan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı mesajı!

H&H Yönetim Kurulu Başkanı İlyas Güven Eroğlu’ndan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı mesajı!
23 Nisan 2020 07:15

Halkın Habercisi Yönetim Kurulu Başkanı İlyas Güven Eroğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

 

 

Eroğlu, koronavirüs tedbirleri nedeniyle bu sene evden kutlanacak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için, “Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk, bu önemli günü ‘23 Nisan Türkiye milli tarihinin başlangıcı ve yeni bir dönüm noktasıdır. Bütün bir cihan-ı husumete karşı kıyam eden Türkiye halkının, Türkiye Büyük Millet Meclisini vücuda getirmek hususunda gösterdiği harikayı ifade eder’ sözleriyle anlatmıştır. Atatürk, 23 Nisan’ı ülkemizin ve geleceğimizin sigortası olan çocuklarımıza bırakmıştır. Çocuklarımız yurdumuzun temeli, geleceğimizin güvencesidir. Çağdaş ve özgür ilkeler ışığında geleceğe yön verecek olan çocuklarımız, inanıyorum ki bu değerli armağanı, aynı ruh ve inançla ileriye taşıyacaklardır. Bu doğrultuda çocuklarımız, müreffeh Türkiye’yi inşa edecek, barış içinde bir dünyanın kurulmasında önemli roller üstleneceklerdir” açıklamasını yaptı.

 

 

“Ülkemize, cumhuriyetimize, demokrasimize ve geleceğimiz olan çocuklarımıza sahip çıkacak, tam bağımsız bir ulus olarak yolumuza devam edeceğiz” şeklinde konuşan “Tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyor, ülkemizde Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ilkelerine bağlı, Cumhuriyete inanan nice nesillerin yetişmesini temenni ediyorum” dedi.