H&H Yönetim Kurulu Başkanı Eroğlu’ndan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajı!

H&H Yönetim Kurulu Başkanı Eroğlu’ndan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajı!
29 Ekim 2018 08:40

Halkın Habercisi Yönetim Kurulu Başkanı İlyas Güven Eroğlu 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

 

 

H&H ÖZEL HABER

 

 

Eroğlu’nun mesajı şu şekilde:

 

 

“95. yıldönümünü gururla, mutlulukla, sevinçle kutladığımız Cumhuriyet, Türkiye’nin temel projesidir.

 

Bugün ülkemizin, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 95. yıldönümünü büyük bir gururla kutlamaktayız. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün liderliğinde milletimizin azmiyle yürütülen Milli Mücadele’nin ardından Türkiye Cumhuriyeti’nin kurulması, dünya tarihinin önemli başarılarından biridir.

 

Bugün, bağımsız, özgür bir devlet olarak yeniden ayağa kalktığımız, demokratik, sosyal bir hukuk devleti şekliyle Cumhuriyeti kurduğumuz gündür.

 

Mustafa Kemal Atatürk’ün ifadesi ile En Büyük Bayram günüdür. Ancak son günlerde yaşananlar göstermektedir ki, birliğe, beraberliğe her zamankinden daha çok ihtiyacımız vardır. Sahip olduğumuz vatan sevgisi ve özgürlük aşkı, dün olduğu gibi bugün de devam etmektedir.

 

Cumhuriyetimizi, tıpkı kuruluş felsefesinde olduğu gibi, tam bağımsız, güçlü ve demokrasi içinde bir dünya devleti olarak yaşatmak için bugün hepimize,  büyük görev ve sorumluluklar düşmektedir.

 

Cumhuriyetin bizlere sunduğu nimetler ile Mustafa Kemal Atatürk’ün çizdiği muasır medeniyetler seviyesine koşmaya devam edeceğiz.

 

Bu duygu ve düşüncelerle, Cumhuriyetin 95. yıldönümünde, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, kahraman şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı ve minnetle anıyor, Cumhuriyet Bayramımızı en içten dileklerimle kutluyorum.”