H&H Yönetim Kurulu Başkanı Eroğlu: Atatürk devrimlerini sonsuza dek yaşatmak tek görevimizdir

H&H Yönetim Kurulu Başkanı Eroğlu: Atatürk devrimlerini sonsuza dek yaşatmak tek görevimizdir
10 Kasım 2017 08:30

Halkın Habercisi Yönetim Kurulu Başkanı İlyas Güven Eroğlu, “Atatürk’ü anmanın; Cumhuriyete, demokrasiye, özgürlüklere, bağımsızlığa ve kimsesizlere bugün her günden daha fazla sahip çıkmak demek olduğunu” belirtti.

 

 

 

Eroğlu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 79. yılı dolayısıyla yayımladığı mesajında:

 

 

“79 yıl önce, fikirleri, yaşamı ve eserleriyle ölümsüzlüğe yolcu ettiğimiz Atatürk, aramızdan ayrılışının 79. yılında da değeri her gün daha çok artan bir önderdir” dedi.

 

 

Atatürk’ü anmanın; cumhuriyete, demokrasiye, özgürlüklere, bağımsızlığa ve kimsesizlere bugün her günden daha fazla sahip çıkmak demek olduğunu vurgulayan Eroğlu, yurt içinde ve yurt dışında yüzyılın lideri olarak saygıyla anılan Atatürk’ün en büyük eserinin “Laik Türkiye Cumhuriyeti” olduğunu aktardı.

 

 

H&H Yönetim Kurulu Başkanı Eroğlu şunları söyledi:

 

 

“Barışın, dostluğun, kardeşliğin, insanlığın çok ciddi sorunlarla karşı karşıya olduğu günümüz dünyasında, Atatürk’ün eserinin değeri de her gün daha çok artıyor ve daha iyi anlaşılıyor. Bir ülkenin onurunu, haysiyetini koruyarak nasıl değiştirileceğini, dönüştürüleceğini, nasıl çağdaş ve örnek cumhuriyet haline getirilebileceğini hem tarih yazarak, hem tarihe not düşerek göstermiş, hem de mazlum milletlere örnek olsun diye tarihe tescil ettirmiş olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü aramızdan ayrılışının 79. yılında da saygı, şükran, özlemle anıyor ve arıyoruz.”

 

H&H Yönetim Kurulu Başkanı Eroğlu’ndan 10 Kasım mesajı!