H&H Yön. Kur. Baş. İlyas Güven Eroğlu’ndan tüm CHP adaylarına çağrı!

H&H Yön. Kur. Baş. İlyas Güven Eroğlu’ndan tüm CHP adaylarına çağrı!
17 Şubat 2015 17:00

Halkın Habercisi ve Radyo Mozaik FM  88.6’nın yönetim kurulu başkanı ve aynı zamanda CHP Ankara 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı İlyas Güven Eroğlu, Ankara 1. ve 2.  bölgeden 29 Mart’da yapılacak CHP üyelerinin katılımıyla, hakim nezaretindeki ön seçiminde aday olacak tüm milletvekili adaylarının tanıtımlarını, duyurularını, reklamlarını yapmak için hem Halkın Habercisi’nin sayfalarını hem de, Radyo Mozaik FM 88.6 radyo frekansının mikrofanlarını ücretsiz olarak tüm adaylara sunuyor.

 

H&H ÖZEL

 

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun “Ankara’da hakim nezaretinde üyelerin katılımıyla yapılacak ön seçimde milletvekili adaylarımızı belirleyeceğiz” açıklaması CHP tabanında büyük bir heyecan ve sevinçle karşılandı.

 

29 Mart 2015’de yapılacak CHP Milletvekili aday sıralamasının belirleneceği ön seçime yoğun ilginin olması bekleniyor.

 

Kendisi de CHP Ankara 1. bölge milletvekili aday adayı olan İlyas Güven Eroğlu, adayların kendilerini CHP tabanına daha iyi tanıtmak için rakipleri bile olsa, CHP tabanının daha sağlıklı bir sonuca ulaşması için, sahibi olduğu ve CHP tabanının ilgiyle takip ettiği Halkın Habercisi.com haber portalımızı tüm adaylara tanıtımları, reklamları ve açıklamaları için ücrertsiz olarak sunuyor.

 

Ayrıca yine sahibi olduğu Radyo Mozaik FM 88,6 frekansıyla Ankara’da devrimci ve demokrat kitlelerin dinlediği türkü radyosu mikrofonlarını da yine CHP Ankara’dan ön seçime girecek adaylara ücretsiz olarak tanıtımları ve açıklamaları için sunuyor.

 

Kendisi de milletvekili aday adayı olan İlyas Güven Eroğlu neden böyle bir karar aldı?

 

Ülkemizin kritik bir süreçten geçtiği bir dönemde CHP tabanını harekete geçirmek, demokratik bir yarışın önünü açmak, seçim kampanyasını demokrasi şölenine çevirmek ve örgütle el ele sandığa birlikte yürüyüp CHP iktidarına koşmak için bu kararı aldı.

 

NOT: HalkınHabercisi.com haber portalında ve Radyo Mozaik FM 88.6 radyo frekansında ücretsiz duyuru ve reklamlarınız için  [email protected] adresine veya 476 53 53 telefon numarasından bize ulaşabilirsiniz.