Herkes Orada Siz Neredesiniz?

Herkes Orada Siz Neredesiniz?
26 Mart 2019 15:58

Birçok internet habercilik sitesinin yanı sıra ZanaLab.com kendisini ismiyle de ön plana çıkarmakta başarı sağlıyor.
Nasıl Yazılar Bulunur?
Her konuya, her kitleye ve her fikre uygun haberleri objektif bir biçimde yayınlıyorlar. Haberleri bilim ve yaşam gibi kategorilere bölmüş oldukları için istenilen haber metnine ulaşmayı daha kolay bir hale getiriyorlar. Haber yazıları ile birlikte bilgi içerikli metinlerde barındırmaktadır. Bebek bakımından makyaja kadar birçok bilgi içerikli yazıya rahatlıkla ulaşım sağlamaktadırlar. İçerik bakımından oldukça kaliteli ve ilginç konuları da tercih ediyorlar. Bir konu hakkında herhangi bir fikri olmayan bir kişi rahatlıkla bu site yardımıyla haberleri takip ederken genel kültürünü de eş zamanlı geliştirebilir.
Rahat kullanılabilir ara yüzü sayesinde yazılar ve kategoriler arasında gezinirken de kaybolmamızı engelliyorlar. Kişisel gelişim ve motivasyon yazıları ile klasikleşmiş internet haber sitelere arasından sıyrılıyor ve birçok okurum beğenisini kazanıyor. Kendi içerisindeki arama motoru sayesinde herhangi bir yazıya değil kendi istediğimiz yazıya da rahatlıkla ulaşabilme imkanını bizlere veriyor.
Sosyal Ve Bilgilendirici
ZanaLab, kullanıcılarına sitedeki metinlerin altına kendi görüşlerini de ekleyebilme olanakları sunarak bilgilendirici olmasının yanı sıra sosyalliğini de ön plana çıkarıyor. Kullanıcı adınızı veya internet adresinizi kullanarak üye olup giriş yapabileceğiniz gibi, istediğiniz isimle veya anonim olarak da metinlerin altına yorumlarınızı bırakabilme imkânını sizlere sunuyorlar. Site sahipleri yorum yapan kullanıcılara aynı yorum platformunda geri dönüş yapmayı ihmal etmiyorlar. Her bir kullanıcı görüşü ZanaLab için değerini koruyor. Herhangi bir haber takibi için siteyi ziyaret edip çok farklı şeyler de öğrenerek siteden ayrıldığınızı fark edebilirsiniz.
Abonelik Sistemi
Abone olduğunuzda yeni haberleri ve diğer yazıları kaçırmamanız için sizlere bildirim gönderiyorlar. ZanaLab her kesime hitap edebilme özelliğine sahip az sayıda siteden biri olduğu için oldukça tercih ediliyor.