Hazır Ofislere Yönelim Sürüyor

Hazır Ofislere Yönelim Sürüyor
7 Eylül 2019 12:54

Bir ofis açmak binlerce liraya mâl olabiliyor. Bu da birçok ofisin ya gereğinden daha küçük tutulmasına ya da içine doğru düzgün eşya alınamamasına neden oluyor. Bu gibi durumlar da firmaların müşterilerine gerçek kimliklerini yansıtmalarının önüne geçiyor. Ancak firmaların sunduğu hazır ofis kavramı sayesinde artık bu durumlar geçmişte kaldı diyebiliriz.

 

Çünkü bu tip ofisler sayesinde hiçbir şekilde yeni tuttuğunuz ofisinize harcama yapmıyorsunuz. Yeni tuttuğunuz ofisinize yeni eşyalar almanıza gerek kalmamakta, bu da ofise harcayacağınız parayı yatırım için kullanabilmenize olanak sağlamaktadır. Sıfırdan ofis yaratarak müşterilerine hazır bir biçimde teslim eden firma da piyasada bu işi yapan firmaların başında geliyor. 2006 yılında kurulmuş olan firmanın müşterilerden aldığı geri dönüşler de oldukça olumlu yönde.

 

Hizmet Standartları

 

Firmanın sunmuş olduğu hizmetlere bakıldığında diğer firmaların yanında çok daha fazla hizmet desteği verdiği görülüyor. Hazır ofis kurulumu ve kiralanması hususunda çalışmalarını sürdüren firma tüm ofisleri badanası bitirilmiş halde teslim ediyor. Ayrıca ofislere baktığımızda bir ofiste ihtiyaç duyulabilecek olan dolap, bilgisayar ve çalışma masaları gibi birçok eşyanın da bulunduğu görülüyor. Bu malzemelerin bulunması sayesinde eşyalara ekstra para ayırmanız gerekmeyecek. Bu da sizi ekonomik yönden rahatlatacaktır.

 

Abonelik Yapmanıza Gerek Yok

 

Bir ofis tutmanızın ardından eşyalarınızı alsanız da masraflarınız bitmez. Elektrik, telefon, fax ve doğal gaz bağlatmanız da gerekeceği için bunlara da ekstra abonelik ücretleri ödersiniz. Ancak firmanın sunduğu hazır ofis hizmetinde firmanın tüm abonelikleri yaptığını görüyorsunuz. Böylece en azından bin Türk Lirası tutacak olan abone ücretleri de cebinizde kalacak. Abonelikleri ofise taşıdığınızda hiçbir şekilde üstünüze taşımanıza da gerek yok. Ayrıca firmanın bir başka hizmetini ise ofislerde fatura ödemeleri oluşturuyor. Ofise taşındıktan sonra sadece kira ödüyorsunuz. Yani ofiste kira ödediğiniz sürece sizden kira haricinde fatura ücreti ya da aidat gibi ücretler alınmıyor.

 

Ofisin Temizliği

 

Normal bir ofiste temizlik için de ücret ayırırsınız. Bu ücretlerse günümüzde özellikle büyük şehirlerde oldukça yüksek fiyatlara yapılıyor. Bunu göz önüne alan firma ofislerin her türlü temizliğini belirli aralıklarla yaptırıyor ve faturalarda olduğu gibi temizlik ücretinin de kiraya dahil olduğu belirtiliyor.