Hazır Ofis Sistemleri Neden Tercih Ediliyor?

Hazır Ofis Sistemleri Neden Tercih Ediliyor?
31 Mayıs 2019 10:44

Özellikle işini profesyonel bir statüde yürütmek isteyen girişimciler ve ofis kurmak gibi yüksek maliyet gerektiren kişilerin ofis arayışlarına cevap veren hazır ofis sistemleri, yeni nesil ofis ortamı olarak da adlandırılabilir. Hazır ofis fiyatları sizi üzmez ve yeni bir ofis açma maliyetlerinden kurtarır. Mobilya masrafları, aidatlar, elektrik ve internet faturaları gibi düzenli ödemeler, telefon hattı, misafir karşılama, asistan hizmetleri, temizlik, güvenlik gibi hizmetlerin tümünden muaf olursunuz. Siz sadece işinize odaklanır ve diğer tüm işlemleri kiralık hazır ofis firmasından temin edersiniz.

 

Yüksek Standartlara Sahip Kiralık Ofisler

 

Yenilikçi ve modern iç mekanlarla yüksek standartlara sahip çözümler sunan hazır ofisler, İstanbul, Ankara, İzmir gibi büyükşehirlerde işini büyütmek isteyen kullanıcılar için tercih ediliyor. Yeni ofis kurma maliyetlerine göre oldukça ekonomik alternatiflerle prestijli bir iş yerinde çalışmalarınızı yürütebilirsiniz. Masa, sandalye, ofis malzemeleri, dolap, kapı kilidi, ikramlar, sıcak ve soğuk içecekler, panolar vb. ofis için ihtiyaç duyulan olanaklar da hazır ofis İstanbul firmaları tarafından sunulmaktadır.

 

Hazır Ofis Kiraladığınızda, Size Sunulacak Ek Hizmetler

 

Hazır kurulu bir ofise sahip olunmak istendiğinde merkezi ve elit bir lokasyonda bulunması talep edilir. Müşterilerle ve paydaşlarla yapılacak görüşmeler için konum çok önemli bir etkendir. Örneğin hazır ofis Levent konumunda sizi bir adım öne taşıyabilir. Bu hizmetle birlikte sadece ofis sahibi olmazsınız, aynı zamanda toplantı odası kullanım hakkınız da olur. Seçtiğiniz pakete göre haftanın bazı günleri, belirlenen zaman kadar ücretsiz toplantı odasını kullanabilirsiniz.

 

Resmi iş adresi olarak, hazır ofis adresinizi gösterebileceğiniz gibi; firmanın sunduğu sekreterlik ve resepsiyon hizmetinden de faydalanabilirsiniz. Çağrılarınızı karşılayacak, kargolarınızı teslim alacak, misafirlerinizi ağırlayacak iş yeri elamanları da hizmetinizde. Hazır Ofis 4 Levent, Beşiktaş gibi konumlarda bütçenize uygun bir ofis tutarak; müşterilerinizle daha ciddi ortamda, daha prestijli mekanlarda görüşme sağlayabilirsiniz.