Hazinedar CHP’yi böyle tehdit etti: Genel Merkez müdahale eder, eder! Yoksa ben gerekeni yapacağım

Hazinedar CHP’yi böyle tehdit etti: Genel Merkez müdahale eder, eder! Yoksa ben gerekeni yapacağım
31 Aralık 2018 13:40

İçişleri Bakanlığı tarafından görevden uzaklaştırılan CHP’li Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, CHP Beşiktaş Belediyesi Başkan aday adayı Leyla Ünver’i hedef aldı.

 

 

 

Eski Başkan Murat Hazinedar, sosyal medyadan yayımladığı açıklamasında CHP’ye tehditler yönelterek “Efendiliğimden bir yıldır susuyorum. CHP Genel Merkez müdahale eder, eder. Yoksa ben gerekeni yapacağım ama şiddeti bu paylaşım gibi olmaz” dedi.

 

 

Murat Hazinedar, isim vermeden “Bizim arkamızdan 1 Vekil seçilmişti. Meğer vekilin asili varmış belediyeyi yöneten. Vekilin 8 ay yardımcılığını yapan ve hemen ardından Aday Adayı olan bu kişi @sozcu ‘ye verdiği röportajda. ‘mali sıkıntıları çözdüğünü söylüyor’ Meğer keramet kendisindeymiş. Soruyorum şimdi ‘CRM sistemini bozdu.’ Beceremediler ve birde başarı olarak sunuyor. Asgari siyasi ahlak bekliyorum. İhaleye fesattan soruşturma geçiriyor. Siyasette ahlak birinin üzerine basarak değil merdivenlere basarak yükselmeyi gerektirir” ifadelerini kullandı.

 

 

CHP Beşiktaş Belediyesi Başkan aday adayı Leyla Ünver, önceki gün Sözcü gazetesine röportaj vermiş ve “Mali sıkıntıları çözdük” demişti.

İşte o röportaj:

 

f339b6514bb8abbf