Hayatınız, doğum tarihinizin etrafında dönüyor desem! Ne dersiniz?

Hayatınız, doğum tarihinizin etrafında dönüyor desem! Ne dersiniz?
11 Aralık 2014 10:17

Yaşadığımız, yaptığımız, söylediğimiz, evlendiğimiz, eğlendiğimiz, dost olduğumuz, patronumuz ve aslında etrafımızda dönen tüm eylem ve insanların DOĞUM TARİHİMİZ ile alakalı olduğunu söylesem ne dersiniz?

 

Dolly KARLIYOL TOSUN H&H YORUM

 

Biz dünyaya geldiğimiz an gerçekten de evren bizim için olacak tüm ihtimalleri ve ruhumuzun söz verip geldiği her neyse onları yerine getirmek için an ve an akıllıca planlanmış bir düzende dönüyor. Belki bu bahsettiklerime inanmayanlarınız vardır… aslında bu birinin söylemesi ile değil kendi deneyiminiz ile inanılacak bir şey… Ben genelde her bilgiye biraz olumsuz ve biraz da tereddütlü bakarım ki kendi kendime deneyip anlıyım ve kendi özüm olarak kabul edeyim. Tabii ne mutlu ki bu tarafım beni daha çok araştırmaya ve daha derine inip yaşamaya götürür…

 

Size bugün, yukarıda yazdıklarıma beni inandıran yolları açıklayacağım. Tabii ki herkesin yolu farklıdır ama ya beni okuyan en az bir kişinin ruhu yazdıklarımdan ilham aldıysa işte ben o zaman başarılı olmuşum demektir :)

 

Kendimi bildim bileli, neden bu dünyaya geldiğimi araştırır dururum. Ve inanın bütün yollar hep doğum tarihimde kitlenir! Peki bu nasıl oluyor?

 

1
Küçüklüğümden beri araştırdığım ve sürekli takip ettiğim ASTROLOJİ benim bu yola inanmama vesile olan ilk yoldur. Doğum tarihiniz ve yanında vereceğiniz bir kaç bilgi ile bu işi iyi bilen her astrolog size yedi ceddinizi, potansiyelinizi, başarmanız gereken yolları, egolarınızı ve daha bir çok bilgiyi sıralayıverir. Son 1,5 senedir hayatıma giren özel bir astrolog var ki, 7 ceddimi geçti geçmiş yaşamlar da bile nasıl zorluklarla başa çıkabileceğimi buldu. Diyeceksiniz ki, nerden bilebilir ki bunları? Ya da geçmiş yaşam var mı? Geçmiş yaşam başlı başına ayrı bir konu ama eğer benim gibi geçmiş yaşamı küçük yaşlar da keşfetmiş ve rüyalarınız da bile görmüşseniz artık astroloğun doğru söyleyip söylemediğini test eder oluyorsunuz.

 

Bu özel kişi “Naz Bayatlı”. Türkiye’de ruhsal ezoterik yani geçmiş yaşam/karma haritasına bakan tek kişidir!

Peki eski yaşamlar neden bilinmeli? Sonuçta deli miyiz biz bu hayat yetmiyor birde geçmişi öğrenelim. Hiç anlam veremediğim, altından kalkamadığım şeylerin cevabını alıp daha kolay dönüştürmemi sağladığı ve yaşadıklarıma daha da anlaşılır bir anlam kattığı için. Aynı zamanda aynı hataları yapmamak, ruhumun nerelerde tökezlediğini rutine düştüğünü bilmek beni egoma karşı her zaman kuvvetli kıldı. İşte bu yüzden Naz Hocam’dan aynı zamanda öğrenmeyi de seçerek derslerine de katılıyorum bakalım sonum ne olacak :) Eğer siz de böyle bir seansa ve eğitime katılmak isterim derseniz; www.nazbayatli.com ‘dan ulaşabilirsiniz.

 

Diyelim ki, Naz Hocama gittiniz harita baktırdınız ve nerelerde takıldığınızı geçmiş yaşamınızın sırrını da çözdünüz. Çünkü bu bilgiyi duyduğunuz zaman zaten kafanızda öyle bir cuk diye oturuyor ki, kendi kendinize “aaa ben demek hayatım boyunca bu anlamlandıramadığım şeyi yaşayıp sürekli üzülüyorum” der buluyorsunuz kendinizi.

 

Eeee bunu öğrendiniz iş bitiyor mu? Asla! Bunu temizlemeniz lazım…

 

Ben REGRESYON yani geçmiş yaşam terapisi yaparak yenmeyi seçtim. (Başka seçenekler elbet vardır, benim yolum bu olduğu için bunu seçtim) Ama ben herkes gibi mutlaka gidin deneyimleyin diyemeyeceğim-demeyeceğim çünkü eğer bunu kaldıracak kapasiteniz veya yüzleşecek gücünüz yoksa asla yapılmamalı gereken bir seans. (Zaten işin uzmanı olan kişi de size bu yönde bir bilgi verecektir-vermelidir!) Gidilecek uzmanı iyi teşhis etmeli, uzmanlıkları, deneyimi araştırılmalı ayrıca referansları da iyi teşhis edip öyle gidilmeli. O yüzden ben deneyimlediğim ve uzmanlığı ile bir çok hayata dokunmuş özel misyonlu birini önereceğim “Ceyda Habib”. Ceyda ile birlikte, geçmişe ve ruhun kaynağına giderek problemimizin ana merkezine oluştuğu ana gidip temizliyorsunuz. Böyle bir deneyim yaşamak isterim derseniz; www.ceydahabib.com ‘ dan ulaşabilirsiniz.

 

2

 

Gelelim sırada ki yolumuza RAKAMLAR…

 

Yine yolumuz aynı yere doğum tarihine çıkıyor… Doğum tarihinizi veriyorsunuz ve size onun içindeki sırrı çözüp kabak gibi ortaya çıkarıyorlar. Hem de bu sefer rakamlarla. Rakamlar öyle eşsiz ve sistemli şekilde işliyor ki tıkır tıkır. Doğum tarihiniz ve rakamları değişmediği gibi hesaplanırken 30 sene sonra bile hesaplanıp yorumlanabiliyor çünkü rakamlar değişmiyor!

 

Açıkçası bu yol gözlemlediğim kadarıyla erkeklerin daha çok dikkatini çekiyor:) Mesela eşim astrolojiye hep tek gözle bakıp inanırken rakamlar ile yorum yapıldığı zaman inanılmaz ilgisini çekiyor. Sanırım teknik bilgi olması daha çok ilgisini çekti. Bana kızmayın beyler ve bayanlar ama :) kadınlar içgüdülerini erkekler mantıklarını kullandığı için, kendi kendilerine bile hesaplayabilecekleri bilgi verilmesi onlara daha güvenilir geliyor…

 

Seneler evvel bu konuda birkaç kitap okudum ve araştırma yaptım ama asıl bana bunu sevdiren ve gözüm kapalı olarak tavsiye edeceğim kişi Yaşam Kodu uzmanı ve Günerji.com’un kurucusu “Mehmet Aktürk” oldu. Yaşam kodu analizi yani doğum tarihimizde saklı rakamlar ile hayat amacımıza ışık tutarak farkındalık yolunda nasıl yürüdüğümüzü bir ayna olma vazifesi ile bize yansıtıyor… Kendisine sitesinden ulaşmanız mümkün.

 

Son olarak yine kendi deneyimim ve İstanbul’dan sitemizin ana merkezi olan canımmm Ankara’ya taşınan bir çiftten bahsedeceğim. Şifa Sanatları’nın kurucuları “Burcu Erim Dural ve Aziz Azad Dural”, bir çok konuda uzman olmalarına rağmen bugün doğum tarihi ile ilgili farkındalık çalışmalarını yazdığım için kısıtlı bahsedeceğim :)

 

Doğum tarihiniz ile bir çok sır çözülüyor dedim ya, aynı zaman da yemeniz içmeniz gıdanıza kadar da bulunabiliniyor. Burcu ve Aziz aslında bir yoldan girip, yolun gidişatına göre bir kaç yönden destek verebiliyorlar. Öncelikle doğum tarihinize göre yine küçük bir analiz yapıp hayat yolculuğunuzu keşfettirip ne yenmeli ne içmeli nelere dikkat edilmeliyi de size buldurmak ile başlayıp ruh-beden-zihin üçlemine nasıl yansıtacağınızı keşfettiriyorlar. Eğer arzu ederseniz, yolunuz da sizinle birlikte sessiz birer yoldaş gibi yürüyorlar.

 

3

 

Çok güzel bir söz vardır “insanoğlu, kendini göremeyecek bir mekanizmadır”. Kişi kendine tavsiye verecek bir yoldaş değil aslında Osho’nun da dediği gibi sana kendi yolculuğuna çıkman için yardım eden, deneyimlemen araştırman araman için, bir çok hata yapman için seni cesaretlendiren kişileri bulmalıdır… Burcu ve Aziz, böyle bir yolda yürüyerek size gerek çin tıbbı gerek şifa gerek meditasyon bir çok konuda destek verebiliyorlar. Böyle bir deneyim yaşamak isterim derseniz;  www.sifa-sanatlari.com‘ dan ulaşabilirsiniz.

 

Yazın sonuna geldiğinizde halen bu ne saçma şeyler diyorsanız, zamanınızı aldığım için özür dilerim. Ama eğer kendinizi en az birini merak eder bir şekilde bulduysanız, bence deneyeme ve ruhunuza sormaya değer derim…

 

Bana ulaşmak veya kendi deneyimlerim ile ilgili soru sormak isterseniz [email protected]‘dan ulaşabilirsiniz…

 

Çünkü ben, kendim iyi oldukça dünyanın da iyi olacağına inanan biriyim…

 

unnamed

 

Ruhunuz Şık Olsun, Sevgilerle Dolly…

 

 

@lapetitedolly

 


Yazarın Son Yazıları:
DEPRESYON! Varlığımız yaşama programlıdır, ölüme değil…
Homeopati ile derinden şifa ‘Şeker toplarından, hücrelere mesaj var!’
Bana sıkça sorulan sorular!