Hayatın Kalbi Meydanlarda Atmaya Başladı

Hayatın Kalbi Meydanlarda Atmaya Başladı
29 Kasım 2017 11:01

Hayatı dolu dolu yaşamak isteyenler ve bunun için her anlamda en kusursuz projeleri arayanlar için, İstanbul Esenyurt’ta, yepyeni bir yaşam alanı sizleri bekliyor. Esenyurt-Doğan Araslı bölgesinde hayata geçirilen ve 67.000 metre kare alan üzerinde kurulu, 1+0 dairelerden 4,5+1 dairelere kadar geniş bir daire seçeneği var.

 

 

Proje İçinde Yer Alan Fırsatlar Sizi Çok Mutlu Edecek

27 bloktan oluşan ve 7 katlı olarak projelendirilen sistem içinde, yaklaşık 1700 adet daire bulunur. Bunların yanı sıra ise, içinde yer alan mağazalar ile, 125 adet alışveriş alanı bulunmaktadır. Yaşam alanı olarak değerlendirebileceğiniz, evinizde,aileniz ve sevdiklerinizi rahatlıkla ağırlayabileceğiniz, 12.000 metre kare yeşil alanı ile, yaşamı eşsiz şekilde hissedebileceğiniz bir imkan bu.

Yüksek standartlara sahip yaşam kapılarını ardına kadar açan bu proje içinde, daire fiyatları ile ilgili en detaylı bilgiyi projenin satış ofisinde bulabiliyorsunuz. Ödemeler yönünden ise nasıl bir yol izlemek istediğinizi esnek ödeme koşulları ile,  yine satış ofisi ile karşılıklı görüşebilirsiniz.

Kusursuz bir yaşam alanı olarak tasarlana proje içinde, tahmini olarak 2019 yılında bitmesi ve tüm daire ve alışveriş merkezlerini satışının tamamlanması planlanıyor.

Bu proje içinde yer alan lansmana özel, sınırlı sayıda daire için, fazaladan indirim fırsatı da sunulurken, 60 aya varan vade imkanı şirket bünyesinde yer almaya devam ediyor. Peşin alımlarda ve kısa vade seçeneklerinde ise fazladan indirim fırsatları sunulmaktadır.

Ulaşım imkanı olarak metroya çok yakın ve Liv Hastanesi’ne 200 metre uzaklıkta bulunan bir mesafede bulunuyor. Diğer alışveriş merkezlerine olan yakınlığı ile de göz doldurmaya devam ediyor. Akbatı alış veriş merkezine, 800m, Koçtaş, Carrefour, 5M Migros, Marmarapark, Bauhaus alış veriş merkezlerine ise 5 dakika mesafede bulunuyor. Büyük üniversite ve diğer okullara olan yakın mesafesi ile de eğitim için uzak mesafelerin kat edilmesine gerek kalmıyor.

İster ev sahibi olmak isteyin, isterseniz de yatırımcı, Meydan Ardıçlı projeleri tam da ne aradığınıza göre mükemmel bir iş ve yaşam alanı sağlıyor ve her şeyi ayağınıza getiriyor.

Site: meydanardicli.com.tr