Havalı kompresör kiralama

Havalı kompresör kiralama
23 Mart 2018 12:56

Bursa merkezli olan MC Kompresör firması, tüm Türkiye’ye kiralık kompresör ve jeneratör hizmeti sunmaktadır. Sektörün lider firmaları arasında yer alan MC Grubu müşterilerine sektöründe ki en başarılı hizmeti sunabilmek için uzman kadrosu ve profesyonel ekipmanlarıyla kompresör ve jeneratör ürünlerinin satış, kiralama ve servis alanlarında siz değerli müşterilerine müşteri memnuniyeti ilkesiyle hizmet vermektedir.

 

Kaliteli Markalara Ait Kiralık Kompresör Çeşitleri

 

Mc Kompresör firmasının sahip olduğu ürünler sektörün en iyi markalarına aittir. Müşterilerine her alanda kusursuz hizmet vermeyi hedefleyen MC Kompresör firması aynı zamanda kaliteli ürünler sunarak enerji tasarrufu, minimum ses ve maksimum güvenlik hizmetlerini de beraberinde sunmakta.

 

Eski tip kompresör modelleri daha sesli çalıştığı gibi aynı zamanda enerji açısından da yüksek enerji tüketimine sahiptir. Günümüz teknolojisi ve mantığı ile geliştirilen kompresör modelleri yukarıda da bahsettiğimiz gibi daha az enerji tüketerek daha sessiz çalışma prensiplerine sahip. Ayrıca daha uzun ömürlü ve güvenli olan günümüz kompresörleri işlerinizi emniyetle ve kuşkusuz yapmanız için de avantajlı olanaklar sağlamakta.

1111

Kompresör Kiralama

Kiralık kompresör ihtiyacı olan kişi ve firmalara öncelikli tercihimiz bilindik marka ve yeni model kompresör tercih etmelidir. Çünkü yeni nesil kompresörler işinizde sizlere ekstra avantaj sunacağı gibi elde etmek istediğiniz basınçlı havayıda size en verimli şekilde sunacaktır.

Leyla Uyar Cantürk tarafından kurulan MC Kompresör; Tüm Türkiye’ye uzman ekibi, turbo kamyonetleri ve tecrübeli şöförleri ile nakliyat hizmetini de sağlayan MC Kompresör firmasını kompresör ihtiyacı durumunda tercih edebilirsiniz.

 

Daha detaylı bilgi için web adresini ziyaret ediniz.