Hasta yatağı ve havalı yatağın tedaviye etkileri

Hasta yatağı ve havalı yatağın tedaviye etkileri
22 Kasım 2018 21:10

Medikal dünyasında, yatmak zorunda kalan hastalar için özel üretilen yatak seçenekleri tercih edilmektedir. Havalı hasta yatağı seçenekleri, özellikler sırt kısımda meydana gelen yaralanmaların önlenmesinde tercih edilmektedir. Baklava ve boru desenli seçeneklerin yanı sıra, ayarlanabilir olan seçenekler de bu kategoride satışa sunulmaktadır. Pratik, etkili ve kullanışlı olması nedeniyle, bu ürünler tıp dünyasında tercih edilmeye başlanmıştır.

 

 

 

Bu Yatağın Faydası Nedir?

 

Sürekli yatmak zorunda kalan hastalar, hareketsiz kalmaları nedeniyle, kan dolaşımı bozukluğu ve sırt kısımda yaralanmalar meydana gelir. Sürekli uzanan bu hastalarda kemik problemleri de meydana gelmektedir. Havalı yatak seçenekleri, özel mekanizması sayesinde kolaylıkla şişirilebilmektedir. Ayarlanabilir hasta yatakları, hastanın yatış pozisyonuna göre özel olarak tasarlanmaktadır. Hastanın yatış pozisyonuna göre ayarlanabilmesi, uzun süre yatan hastaların rahat etmesinde oldukça etkilidir. Hastalara özel yataklarla uyumlu olması nedeniyle, en fazla tercih edilen ürün seçenekleri arasındadır. Boru desenli ve baklava desenli havalı yatak seçenekleri, hastanın sırt kısmında meydana gelen yaralanmaları önlemektedir. Morarma ve ardından yara meydana gelmektedir. Bu oluşumu önleyen tasarım özelliği, havalı yataklarda bulunuyor. Havalı yatakların boru ve baklava deseni sayesinde, sırt ve kalça kısmı hava alıyor. Hava alan bu kısımlarda morarma meydana gelmiyor. Tedavide hastanın huzurlu bir şekilde dinlenmesinde bu yataklar oldukça etkili özelliklere sahiptir. Tıp dünyasının onayladığı bu özel ürün, evde tedavi yöntemlerinde en çok tercih edilen medikal ürün kategorisinde yer alıyor.

Temizlenebilir Hijyenik Özellik

Hasta bakıcıları için kolaylık sağlayan ve hastaların sıhhati için özel tasarlanan havalı yatak seçenekleri, silinebilir ve yıkanabilir özelliğe sahip hijyenik ürünlerdir. Leke veya benzeri etkenler yataklara etki etmemektedir. Temizlenebilir özelliği nedeniyle tercih edilen bu ürünlerde, ortopedik özelliklere sahiptir. Eklem sağlığı ve deri sağlığına özel üretilen bu tasarımlar, sırt kısımlarda kızarma veya morarma gibi etkilere neden olmaz. Tıp dünyasının onayladığı malzemeler kullanılmaktadır. Havalı hasta yatağı modellerinin sağlık sektöründeki bu artıları, tedavi sürecine olan katkısı ve pratik taşınabilir özellikleri, tercih kategorisinde değerlendirilmektedir. Uzun süre yatmak zorunda kalan hastalar için oldukça kullanışlı olan bu yataklar, tedavinin problemsiz bir şekilde gerçekleşmesini sağlamaktadır. Bu yataklar, kiralama ve satış seçenekleriyle adresinize gönderilmektedir.