Haşema modasının en çarpıcı detayı deniz bonesi farklı modelleriyle Mayovera’da

Haşema modasının en çarpıcı detayı deniz bonesi farklı modelleriyle Mayovera’da
2 Mart 2018 11:41

Tesettürlü kadınlar arasında son otuz yılda oldukça fazla rağbet gösterilen haşema modelleri tesettür deniz bonesiyle beraber kombin halinde satılmaktadır. Kapalı kadınlar başörtülerini denizde rahatça giyemezler. Çünkü ipek ve polysterden üretilen başörtüleri su ile temas ettiği anda kadınların başlarına yapışır ve ortaya çirkin bir görüntü çıkar. Hatta eğer bir kadın başörtüsü ile suya dalarsa örtü kadının kafasından bile çıkabilir ve bu durum tesettürlü kadın için baş etmesi oldukça güç bir durum haline dönüşür. Hal böyle olunca denize girecek kadınların başörtüsü yerine bone modellerini tercih etmeleri onlar için daha sağlıklı bir seçim olur. Deniz bonesi tesettür modellerini en uygun fiyatlara ve geniş ürün yelpazesiyle Mayovera.com’da bulmak mümkündür.

 

Boğazlı Deniz Boneleri

 

Suyu itici özel bir kumaşdan üretilen boğazlı deniz boneleri tesüttürlü kadınların boyun kısımlarının görünmemesi açısından güzel bir şeçemektir. Bu tarz bonelerin genellikle alın kısımlarında bir büzgü vardır. Bu büzgü çift kat dikilmiş olup gerek sağlamlığı gerekse de rahatlığıyla tesettürlü kadınlar arasında oldukça fazla tercih edilen bir üründür. Boğazlı deniz bonelerini Mayovera.com’da 39 tl’den başlayan fiyatlarla bulmak mümkündür.

 

Terekli Deniz Boneleri

22222

 

Bazı kadınların ciltleri zararlı güneş ışıklarına karşı daha hassattır. Yazın sıcağında denizin içinde yoğun güneş ışıklarına maruz kalan hassas ciltli kadınlar ciddi sağlık problemleri ile karşı karşıya kalabilirler. Bu yüzden ciltleri hassas olan tesettürlü kadınların güneşin zararlı ışınlarından korunmak için terekli deniz bonelerini tercih etmelerinde fayda vardır. Terekli boneler isteğe bağlı olarak boyundan ya da enseden farklı şekillerde bağlanarak kullanılabilir. Terekli deniz bonelerini Mayovera.com’da 59 tl’den başlayan fiyatlarla bulmak mümkündür.

 

Deniz Bone Saç Bandı

 

%20’si likra, %80’i polyamid olan özel bir kumaştan üretilen deniz bone saç bandı şık görüntüsü ve kolay giyilebilir olma özellikliğiyle hem zarif hem de pratik kadınlar için ideal bir seçimdir. İki parçadan oluşan saç bandında siyah bir bonenin üstünde desenli bir büzgü vardır. Üstelik Mayovera.com sitesi farkıyla satın alınan ve alındıktan sonra iade edilmek istenen deniz bone saç bantlarını bir hafta içinde geri iade edebilir ve paranızı eksiksiz geri alabilirsiniz. Deniz bone saç bantları Mayovera.com özel fiyatıyla sadece 19.90 tl’dir ve ürünlerimiz stoklarla sınırlıdır.

Sitemizdeki yeniliklerden, kampanyalardan ve indirimlerden haberdar olmak ve faydalanmak için www.mayovera.com adresini ziyaret edip sitemize üye olabilirsiniz.