Harika Meditasyon Ürünleri Mitr’de

Harika Meditasyon Ürünleri Mitr’de
21 Nisan 2020 18:44

5 duyu organımızdan biri olan koku duyumuz, belki de diğerlerine oranla en keskin olanıdır. Direkt olarak beynimize duyu aktarımı olan kokular, çoğu zaman modumuzu da etkilemektedir. Öyle ki bu sebeplerden dolayı tütsü geçmişten bu güne kullanılması ile kültürümüzde yer etmiş ve geniş alanlarda yerini almıştır. Evimizde ya da çeşitli iş yerlerinde, restoranlarda kullanılan tütsüler, farklı çeşitlere, aromalara ve türlere sahiptir. Bazıları ferahlatıcı ve doğal olduğu gibi, daha baharatlı sevenlere özel olarak üretilmiş türleri de mevcuttur. Bazı özel ağaçların doğal gövdeleri de tütsü amacıyla kullanılmakta ve uzun süre yanması ile tercih sebebi olmaktadır.

 

Kaliteli Ürünler İle Yaratıcı Ortamlar

 

Tütsüye ek olarak, yaratılan ortamı tamamlayan bir diğer unsur da mumlardır. Aydınlatma ve dekor amaçlı kullanılan; aydınlatma amacıyla kullanıldığında ise bulunduğu ortama loş ve romantik bir ambiyans kazandıran mumlar, çoğumuz için oldukça dekoratiftir. Hem işe yarar bir dekor olarak kabul edilen hem de kimi zaman kokulu olma özelliği ile kullanıldığı ortamı güzelleştiren mumlar, çeşitli şekillerdeki mumluklar ile de tasarıma uygun hale getirilmektedir. Birçok farklı koku ve desende üretilen mumlar, her bütçe ve zevke uygun olarak raflarda yerini almaktadır. Günümüzde kullanım sayısı azalmış olsa da buhurdanlık hala dekorasyon ürünleri olarak kullanılabilmektedir. Mekanlara nostaljik hava katmak isteyenlerin tercihi olan buhurdanlıklar hala günümüzde var olmaktadır.

 

Kaliteli Mumluklar

 

Konu denilince akla gelen bir diğer ürün ise aromatik esansiyel yağlardır. Özellikler altından verilen minik bir mum ateşi ile daha fazla yayılan, yayıldığı ortamda ise rahatlatan bir etki yaratan yağlar, buhurdanlık gibi ürünlerin içerisinde muhafaza edilmekte ve yine mumluklarda olduğu gibi dekoratif amaçlı kullanılmaktadır. Bilgiler ışığında yukarıda detayı verilen tüm ürünleri www.mitr.com.tr üzerinden erişerek; dilerseniz kendinizi şımartabilir, dilerseniz de sevdiklerinize hediye olarak tercih edebilirsiniz. Sıradan hediyelerden sıkılan herkes için orijinal bir parça bulunan web sayfasında; heykel ve takı ürünleri de satışa sunulmaktadır. Evin dekorasyonunda büyük etki yaratan mumluklar mumun aydınlatması ile beraber harika görüntüler sunabilir. Bu tarz ürünleri bulabileceğiniz Mitr sitesini sizde ziyaret edebilirsiniz.