Harddiske film doldurma

Harddiske film doldurma
12 Ağustos 2018 08:41

Harddisk film dolum işlemi son yıllarda oldukça popüler konular arasında yer almaktadır. Bir çok insan, gelişen teknolojinin sayesinde almış olduğu kaliteli çözünürlüklere sahip televizyonlar sebebi ile, evde sinema keyfini yaşamak adına, internetten film izlemek yerine, format kalitesi yüksek filmleri tercih etmektedir.

 

 

Özellikle son yıllarda ortaya çıkan 4k formatı, insanları adete filmin içine sokarcasına kalite sunmaktadır. İnsanlar televizyonda kaliteyi yakalamak adına, 4k film dolumu yaptırmayı tercih etmektedir. İnternet üzerinde günümüzde hemen hemen her türlü filmi bulmak mümkündür. Ancak sürekli ortaya çıkan reklamlar ve film kalitelerinin bozuk olması, istenilen keyfin yakalanamamasına sebep oluşturmaktadır. Harddisk dolum işlemi ise tüm bu sorunlara tam anlamıyla çözüm olmaktadır. Ekibimiz olarak yaklaşık 8 – 10 yıldır yapmış olduğumuz ve hala devam eden çalışmalarımız sayesinde, elimizde 140 TB film arşivimiz oluşmuştur. Arşivimizin içerisinde hemen hemen her türlü formatta film mevcuttur. Sitemiz üzerinde yer alan film arşivimiz düzenli olarak güncellenip, elimizde mevcut olan tüm filmlerin girişleri sağlanmaktadır. Yapılan işlemde, arşivimiz üzerinden seçtiğiniz filmleri bize ulaştırmanız ve yanına harddiskini koyarak istediğiniz filmlerin doldurulmasını istemeniz yeterli olacaktır. Vermiş olduğunuz sipariş kısa sürede işleme koyularak, il dışına kargo ile, İstanbul içinde ise kısa sürede elden teslimatı sağlanmaktadır.

 

Harddisk dolum fiyatlarımız, sağlamış olduğumuz kaliteye oranla oldukça cüzidir. Sitemiz üzerinden detaylı fiyatlandırmaya ulaşmanız mümkündür.