Hamile Elbisesi Modelleri

Hamile Elbisesi Modelleri
17 Mayıs 2018 09:23

Yeni sezon birbirinden farklı hamile giyim tasarımlarını pnline kurumsal platformumuzdan bulabilirsiniz. 2018 tasarımları ile fark yaratan stiller kazanabilirsiniz.2018 Hangi Renkler Öne Çıkıyor? Hamile kıyafetleri renklerinde genel olarak döneme göre sabitleme gibi bir durum olması çok mantıklı değildir. Ancak bazı renkler sadece daha popüler olabilir. Hamile elbiseleri seçimlerinizde  bu yıl öne çıkan renklerde kahverengi tonları,  krem rengi,  pastel renkler ve turuncu, kırmızı gibi canlı tonlar öne çıkıyor.  Bu renklerin tek başına kullanımı için doğru renk geçişleri olması bir hayli önemli.

 

Günlük Hamile Elbiseler 

 

Hamile giyimin en önemli bölümünü günlük  hamile kıyafetleri oluşturuyor. Özellikle elbise seven kadınlar için model olarak birçok seçeneği firmamızdan bulabilirsiniz. Çiçekli bol kesim elbiseler,kareli modeller, ip askılı uzun elbise modelleri alıcılarını bekliyor. Özellikle diz altı elbiselerde epey fazla seçenek görülmesi mümkün. Ancak uzun elbise sevenler  için de kalın askılı bisiklet yaka tasarımları bulabilirsiniz. Seçim yaparken elbette kendi bedeninize uygun tasarımlara bakmak önem kazanıyor. Eğer ilk dönemlerde karnınız çok belli değilse ilerleyen dönemleri de düşünerek elbiseler alabilirsiniz.  mevsim değerlendirmesi de elbette son derece önemli. Yani şu anki durumdan 3-4 ay sonra karnınızın ne kadar büyüyeceği ve mevsimin o zaman ne olacağına dikkat etmek elbise kullanımını daha rahat kılabilir.

 

Hamile Abiye Elbise Modelleri

 

Hamile giyim  içerisinde en önemli kategorilerden biri abiye elbise modelleri. Hamileyken özel davetlere gidecekseniz,  şık görünmeniz gereken yerlerde   hem sizi rahatsız etmeyecek hem de güzel görünmenizi sağlayacak türden tasarımları sitemizde bulabilirsiniz. Ürün yelpazesi açısından epey fazla seçeneği görebileceğiniz platformumuzda öne çıkan bazı hamile abiye modelleri görülebilir:

  • Yüksek bel metalik renklerde diz altı uzunlukta bol kesim abiyeler
  • Uzun kollu ve diz altı bordo geniş kesim abiyeler
  • V yaka kalın askılı uzun ve göğüs dekolteli elbiseler öne çıkan bazı modellerden.

Hamile kıyafetleri ile kombin Yaparken Nelere Dikkat Etmeli

 

Hamile kıyafetleri  kombini yaparken renk geçişleri yanında elbisenin size nasıl oturduğu, vücut hatlarınıza uygun seçim olup olmaması gibi detaylara önem vermek gerekiyor. Kombin yaparken tek renk bir elbise varsa bunu canlandıracak takı, ayakkabı ya da çantalar daha iyi görünmenizi sağlayabiliyor.  Ancak elbiselerin tek parça olması nedeniyle kolay kombin edildiğini de unutmamak gerekli. Sadece doğru parçaları bir araya getirerek daha iyi sonuç alınabilir. Tüm hamile kadınlar için yüzlerce farklı seçenek bulabileceğiniz firmamızdan dilediğiniz ürünü kolayca temin edebilirsiniz.