Haluk Pekşen, CHP’nin geleceği açısından umut ışığı olarak parlıyor!

Haluk Pekşen, CHP’nin geleceği açısından umut ışığı olarak parlıyor!
3 Mart 2018 10:15

CHP’de lider arayışı hız alırken bir isim sessiz sedasız öne doğru çıkıyor; Haluk Pekşen… Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen, Meclis’e girdiğinden beri yolsuzlukların üzerine cesaretle giden, iktidarı adım adım denetleyen çalışmalarıyla göze çarpıyordu.

 

Melih Aşık / Milliyet

 

Son Parti Meclisi seçiminde da, ne Kılıçdaroğlu, ne İnce, ne de Cihaner’in listesinde yer almamasına rağmen 390 oyla PM’ye seçildi… Taban ve örgüt tarafından güçlü şekilde destekleniyor.

 

Kendisiyle konuştuk… CHP’nin bir iktidar programı yapmasına, projeler geliştirmesine, kadro oluşturmasına öncelikle önem veriyordu. Hazırladığı projelerin bazılarını anlattı. Geçmişte uzun süre ihracatçı meclislerinde görev almıştı. Yatırım ve ticareti iyi biliyordu. Çin’in “Kuşak ve Yol” yatırımına benzeyen, demiryolları ve lojistiğin geliştirilmesine dayalı projesi özellikle dikkatimizi çekti. Türkiye’nin coğrafi konumunun eşsiz bir zenginlik olduğunu, bu konuma dayalı projelerin milyarlarca dolarlık gelir getireceğini inandırıcı rakamlarla anlatıyor… Ülkemizin barışçı politikalara yönelerek bölgede bir yatırım ve ticaret merkezi olacağına inanıyor.

 

Haluk Pekşen bir lider adayı olarak dikkat çekici bir portre çiziyor.

Bugüne dek sekiz kez seçim kaybeden bir lidere mahkûm edilen CHP’nin geleceği açısından umut ışığı olarak parlıyor…

 

http://www.milliyet.com.tr/yazarlar/melih-asik/chp-de-umut–2620226/