Halloween 2018

Halloween 2018
22 Mart 2018 15:16

Halloween 2018 Türkçe Dublaj izle en son serisi 2007 yılında çekilen film, yıllar sonra yeniden beyazperdede yerini alıyor. Yönetmenliğini David Gordon Green’in yaptığı, senaryosunun Todd Fromer, Green ve Danny McBride tarafından yazıldığı, Amerikan yapımı olan bu korku filminde “Cadılar Bayramı” film serisi konseptine yer veriliyor. Filmin dağıtıcı firması, Universal Pictures.

 

 

Çekimlerine 13 Ocak 2018’de ABD’nin Güney Carolina eyaletinde başlanan film, 19 Şubat 2018’de tamamlandı ve 1 ay gibi kısa bir sürede tamamlandı. Filmin vizyon tarihi 19 Ekim 2018. Türkiye’de ne zaman vizyona gireceği henüz belirlenmedi. Filmin yönetim kadrosunda, telif hakları ile ilgili çeşitli olumsuz haberler yayılsa da, tüm bu sorunlar aşıldı ve filmin yayın tarihi belirlendi. 2018’in en etkileyici gerilim ve korku filmi olmaya aday Halloween, serinin diğeri filmlerine nazaran çok daha korkunç olacağı, yayınlanan fragmanından belli olmaktadır. Ekim ayına kadar birden fazla fragman yayınlanacağını tahmin ediyoruz.

 

40 yıl önce Cadılar Bayramı gecesinde işlenen vahşi bir cinayetten kaçan Laurie Strode ve onu gizlice takip eden maskeli vahşi katil Michael Myers ile son karşılaşması konu ediliyor. Filmin yayınlanan ilk fragmanında, nefes kesen sahneler var. Laurie ve Myers’in çatıda nefes kesen kavgası bile filmin ne kadar gerilim dolu olduğunun bir göstergesi. Türk sinema izleyicisinin bu filmi dört gözle beklemesinin bir başka nedeni ise: Haluk Bilginer.

 

Filmin Türk seyircisi için farklı bir yeri var. Çünkü Türkiye’nin en ünlü oyuncularından Haluk Bilginer, Halloween filminin kadrosunda yer almaktadır. Haluk Bilginer’in kadroda yer alması, filmi izleyici gözünde bir kat daha değerli kılıyor. Ünlü oyuncu, bu filmde her ne kadar yardımcı oyuncu rolünde kısa süreli görünse de, film kadrosunda yer alması, Türk sineması açısından önemli bir adım. Film eleştirmenleri, Bilginer’in çok başarılı bir performans sergileyeceğinden oldukça eminler. Geçmişte bazı Türk oyuncuların çeşitli Hollywood yapımlarında yer aldığını biliyoruz. Dileriz bundan sonra, Türk aktör ve oyunculara, yabancı yapımlarda daha sık rastlarız. Özellikle korku filmi severlerin merakla beklediği Halloween 2018 Full HD izle kalitesiyle sitemizde izleyebilirsiniz iyi seyirler.