Halkbank Kredi Başvuruları 2019 (İhtiyaç, Taşıt, Konut )

Halkbank Kredi Başvuruları 2019 (İhtiyaç, Taşıt, Konut )
16 Ağustos 2019 16:16

Halkbank, her yıl düzenlediği güncel kredi faiz oranları ile ihtiyaç sahiplerine yardımcı olmaktadır. Uygun faiz oranları nedeni ile tercih edilen Halkbank kredileri, birçok ihtiyaç sahibini nakit ihtiyacından kurtarmaya yardımcı olur. İhtiyaca göre belirlenen kredi çeşitleri, bütçeye uygun olarak vadelendirilir. Halkbank’ta her bütçeye uygun kredi seçeneği bulunuyor.

 

 

Halkbank uygun kredi rakamları ile Türkiye’nin en çok kredi kullandıran bankalarından biridir. Kolay geri ödeme seçeneği ile birçok ihtiyaç sahibi Halkbank’tan kredi kullanarak ihtiyaçlarını gideriyor.

 

İhtiyaç Kredisi İle Borçlarınızdan Kurtulun

 

Halkbank, sunduğu bireysel ihtiyaç kredisi ile borçlardan kurtulma imkanı sunar. Uygun faizli geri ödeme seçeneği sayesinde ihtiyaç kadar kredi kullanmak mümkündür. 12 ay, 24 ay, 36 ay, 48 ay ve 60 ay geri ödeme seçenekleri ile sunulan ihtiyaç kredileri, geri ödemede uygun faizle ödeme seçeneğine sahiptir. Taksit seçeneklerinde değişmeyen faiz odanı, her dönem güncellenerek ihtiyaç sahiplerine sunulur.

 

Taşıt Kredisi Başvurusu

 

Taşıt sahibi olmak isteyenlere özel olarak sunulan Halkbank taşıt kredisi ile araç sahibi olmak artık çok kolaydır. Araca ait ekspertiz raporu ile yapılacak taşıt kredisi başvurularında 60 aya varan taksit seçenekleri ile ihtiyaç sahiplerine kredi imkanı sunulur. Taşıt kredi oranını uygun oranda tutan Halkbank, bu konuda da ihtiyaç sahiplerine kolay hizmet sunmaktadır.

 

Konut Kredisi Başvurusu

 

İhtiyaç sahiplerinden en çok talep gören kredi konut kredisidir. Yuksek limitleri ile dikkat çeken konut kredileri satın alınacak konutun ekspertiz raporuna göre sonuçlanmaktadır. En fazla kullanılan kredi türü olan konut kredisi Halkbank’ta uygun faizli olarak müşterilerine sunulur. 120 aya kadar vade imkanı sunan konut kredilerinde vade farkı gözetilmeden uygun faiz oranını uygulanmaktadır.

Uygun kredi faiz oranları nedeni ile tercih edilen Halkbank, müşterilerine en uygun kredi seçenekleri ile hizmet vermektedir. Vadenin müşteriler tarafından belirleneceği özel kredilerde anlaşmalı faiz oranları üzerinden ödeme seçeneği bulunur. Erteleme imkânı ile ödemelerde kolaylık sağlanan ihtiyaç kredileri, düşük faizli verilen taşıt kredileri gibi özel fırsatları ile müşterilerin her türlü kredi ihtiyacına yardımcı olmaktadır.

 

Kaynak: Halkbank kredi bilgisi