Halı altı ısıtma sistemi

Halı altı ısıtma sistemi
23 Temmuz 2017 12:32

Halı altı ısıtma sistemlerinde, profesyonel yöntemler, yeni çıkan sistemimizle, müşteri hizmetine sunulmuştur.

 

 

 

Çok yakan, geç ısınan ve faturaları kabartan sistemler artık geride kaldı. Özellikle cami cemaatinin sayısına göre, istediğiniz bölümü yakabileceğiniz sistemler geliştirilmiştir. İnce olan ve halı altında kabarık durmayan halı altı ısıtma sistemleri, oldukça başarılı sonuçlar vermektedir. Üstelik zaman ayarlıdır ve namaz vaktine beş dakika kala, sistemi çalıştırabilirsiniz. Bu özellikleriyle, cami ısıtma sistemleri, hem konforlu hem de hesaplıdır. Sürekli yakmak zorunda kalmayacağınız için, ekonomik özelliklere sahiptir. Günümüzde ısınma maliyetlerinin yükseldiğini düşündüğümüz zaman, termostat özellikli ve saat ayarlı olan yerden ısıtma sistemleri, oldukça cazip özelliklere sahiptir.

 

 Rexva

 

Yerden ısıtma sistemlerinde, ideal sıcaklık 25 ile 35 derece arasındadır. Kabloların bu sıcaklığı, en çok tercih edilen sıcaklıktır. Toz maytlarını yüzde seksene kadar azaltan halı altı ısıtma, oldukça sağlıklıdır. Sessiz olması, toz veya kir barındırmaması, vücudu ayaktan hızlı bir şekilde ısıtması, yerden ısıtmanın tercih edilmesinde birinci etken olarak karşımıza çıkmaktadır. Camilerde istediğiniz bölümü, evlerde de istediğiniz odayı ısıtabilirsiniz. Oda ısıtma işlemlerinde, derece ayarı yapabilirsiniz. Odalardaki ayrı ayrı ısıtma işlemlerinde, elektrik düğmesinin yanında açma kapama düğmesi bulunmaktadır. Bu pratik kullanımı sayesinde, ekonomik kullanım özelliklerine sahiptir. Camide veya evde istediğiniz odayı veya bölgeyi, otomatik olarak ısıtabilirsiniz. Cami cemaati toplanmadan beş dakika önceden ısıtma sistemini açmanız yeterlidir.

 

 Pratik Özelliklere Sahiptir

 

Kolay çalışan ve kolay kullanılabilen bu yerden ısıtma sistemleri, kırmadan, dökmeden montaj edilebilmektedir. Bu özelliği ile cami altı ısıtma modelleri, ekstra dekor masrafı çıkarmamaktadır. Her türlü zeminin altına döşenen bu sistem, yangına neden olmaz. Özel koruma sistemi ve saatli ayarlanabilir özelliği ile oldukça güvenlidir. Böylece oldukça sağlıklı bir ortam oluşur. Termostat özelliği ile oda sıcaklığına göre halı altı ısıtma otomatik olarak kendini ayarlar. Bu özelliği ile % 10-20 tasarruf sağlanır. Fazla ısınmanın meydana getirdiği zararlardan tamamen uzak olan bu sistemle, kaliteli bir ısınma gerçekleşecektir. Elektrik kontrol paneli, özel olarak montajlanmaktadır. Bu montaj işlemlerinde, güvenliğin sağlanması, öncelikle sağlanması gereken meseledir. Harcanacak olan elektriğe göre sigorta montajı yapılmaktadır.

 

 Yerden Isıtma Sisteminin Avantajları

 

Camilerde, özellikle kış aylarında, abdest aldıktan sonra ayakları ısıtmak gerçekten zordur. Özellikle yerden ısıtmalı camiler, kış aylarında tercih edilmektedir. Kış aylarında ayakların sıcak tutulması, vücudun ısınmasına yardımcı olacaktır. Sobayla, kömürle, doğal gazla ve benzeri ısıtma sistemleriyle faturalar daha kabarık gelmektedir. Kömür masrafı ve doğal gaz masrafı ile kıyaslandığı zaman, cami ısıtma sistemleri çok daha ekonomik olabilmektedir. Mazotlu ısıtma sistemlerine göre de oldukça ekonomik özelliklere sahiptir. Zeminde eşit olarak ısıyı dağıttığı için, cemaat rahat bir şekilde saf tutabilmektedir.

 

Dekoratif özellikleri bakımından, şık ve zarif olan yerden ısıtma çalışmaları, kolay montaj özellikleriyle tercih edilmektedir. Halı altı elektrikli ısıtma işlemlerinde en çok merak edilen konu, ‘halıyı yakar mı?’ sorusudur. Bilgisayarlı zaman kontrol özelliklerine sahip olan bu sistem, termostat özelliği ve özel karbon kaplama özelliği ile cami halı altı ısıtma halıya ve diğer zeminlere zarar vermez. Arızalandığı zaman veya kablolarda kopma meydana geldiği zaman, kolay bir şekilde tamir edilebilmektedir. Tamir işlemlerinde, zeminde her hangi bir zarar meydana getirilmemektedir.

 

Elektrik sigortaları, zeminin ısıtılması esnasında her hangi bir sorun çıkarmaması için özel olarak ayarlanmaktadır. Zemin ısıtma sistemine uygun elektrik sigortaları, daha güvenli ısınmayı sağlayacaktır. Oluşabilecek arızalara karşı, gerek sigorta sisteminde olsun, gerekse halı altı ısıtma sisteminde olsun, gerekli bütün tedbirler alınmaktadır.