Hakan Özkul Ürünlerinden Kibarlı E1 Nedir?

Hakan Özkul Ürünlerinden Kibarlı E1 Nedir?
20 Eylül 2019 14:12

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı onaylı olarak Türk Gıda Kodeksine uygun üretilen kibarlı ürünleri, patentli olarak sizlere sunulmaktadır. Dr. Hakan Özkul ve uzman kadrosu ile üretilen kibarlı ürünleri, 2 milyondan fazla kişi tarafından kullanılmaktadır. 1967 yılında Ankara’da doğan Özkul, Kocaeli İzmit Lisesi’nden mezun oldu. Üniversite eğitimini 1993 yılında Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesinde tamamladı. Ayrıca tıbbi bitkiler üzerine eğitim alan Hakan Özkul, mezuniyeti sonrasında birçok kurum ve kuruluşta çalıştı.

 

Yurt içerisinde ve yurt dışında birçok konferans ve seminere katılan Özkul, sağlıklı yaşam üzerine TV programlarına katılmaktadır. Bu alanda birçok farklı konu üzerine çalışmalarını sürdüren Özkul, sizlere Kibarlı bitkisel gıda takviyelerinin sunulmasına da yardımcı olmaktadır. Yetkili satış mecraları üzerinden Dr. Hakan Özkul tarafından formülüze edilmiş Kibarlı E1 ürününü satın alabilirsiniz. 2 yıl kullanma ömrü bulunan Kibarlı E1 içerisinde, koruyucu madde, et ürünü veya renklendirici yer almamaktadır.

 

Kibarlı E1 İçerisindeki Ürünler Nelerdir?

 

Doğal bir bitkisel gıda takviyesi olan Kibarlı E1, içerisinde pek çok bileşen bulundurmaktadır. Kibarlı E1 içerisinde başta Çinko, Vitamin C, Vitamin D ve Vitamin E olmak üzere Radiola, Epidmedium, Lepidyum, L-Arjinin, Karnitin, N-AStil, Koenzim Q10 ve Astaksantin bulunmaktadır. Tamamen doğal bir şekilde sizlere sunulan Kibarlı E1, son derece güvenilirdir. Kibarlı bitkisel ürünler arasında yer alan Kibarlı E1, yetkili satış kanalları üzerinden temin edilmelidir.

Sizlere kutu içerisinde gönderilen Kibarlı E1, toplamda 90 kapsülden oluşmaktadır. Günde sadece 3 defa 1’er tablet kullanılması önerilen Kibarlı E1, 30 derece altında kuru ve serin bir yerde saklanmalıdır. 60 yaş ve üzeri kişilerin sadece günde 2 defa 12’şer saat arayla kullanması önerilen bu kapsülü ayrıca hamile veya emziren bayanların doktorlarına danıştıktan sonra kullanması önerilmektedir.

 

Kaynak: https://www.malatyagercek.com/saglik/kibarli-e1-nedir-h1965847.html