Hakan Aygün gönderildi, Gürkan Hacır dönüyor!

Hakan Aygün gönderildi, Gürkan Hacır dönüyor!
26 Temmuz 2016 09:11

Halk Tv ile CHP arasında kriz yaratan Whatsapp krizi, Barış Terkoğlu’nun paylaşımında ortaya çıktıktan sonra, Gürkan Hacır programına ara vermiş, CHP’li vekillerin kanal yönetimine tepki gösterdikleri öğrenilmişti.

 

 

 

 

CHP’Lİ VEKİLLERE SANSÜR, GÜRKAN HACIR’A HAKARET

 

 

 

Hakan Aygün’den ‘yanlışlıkla’ geldiği belirtilen iletide; “Ben işin aslını öğrenen kadar İlhan (cihaner) Zeynep (Altıok) Selina (Doğan) Aykut (Erdoğdu) canlı yayına almayalım” denilmiş ve Gürkan Hacır için “gürkan malı” ifadesi kullanılarak, uyarılması istenmişti.

 

 

75585_586x844

 

 

Yaşanan çirkin hakaretin ve CHP’li vekillere uygulanan sansürün afişe olunmasının ardından, Gürkan Hacır, durumu kanalın Genel Müdürü Şaban Sevinç ile paylaştığını belirterek; “Hakan Aygün’ün hakkımdaki terbiye dışı sözünden dolayı Halk Tvdeki programıma ara veriyorum.” demişti.

 

 

HAKAN AYGÜN: “İZNE ÇIKIYORUM”

Yaşanan gelişmelerin üzerine Kanal yönetimi ve Hakan Aygün sessizliğini korurken, Aygün’ün Facebook sayfasında, “izne çıkacağına” dair bir ileti paylaşıldı.

 

 

75582_501x493

 

 

“ŞİMDİKİ ZAMAN” DEVAM EDİYOR

 

 

Paylaşımın ardından Gürkan Hacır da bir açıklama yayımladı ve şu ifadelerde bulundu:

 

 

“Cuma günü yaşanan ‘mesaj krizi’ sonrası bugün Halk Tv Genel Yayın Yönetmeni Hakan Aygün’ün Facebook sayfasından izne ayrıldığını öğrendim. Öğleden sonra Genel Müdürümüz Şaban Sevinç ile konuştuk, gri alanları netleştirdik. Ve yolumuza devam etme kararı aldık. Dostlarımıza, izleyicilerimize daha fazla haksızlık yapamazdık. Bu Cumartesi ve Pazar Halk Tv ekranında olacağım. Şimdiki Zaman kaldığı yerden devam ediyor. Desteğini esirgemeyen tüm dostlara sonsuz teşekkürler.”