Güzellik Uzmanlığı Sertifikası

Güzellik Uzmanlığı Sertifikası
29 Ağustos 2020 11:24

Güzellik uzmanlığı kursunu alan kişiler sertifika sahibi olur. MEB onaylı olan bu sertifikalar sayesinde istenilen işlemler yapılabilir. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından verilen bu sertifikalar aynı zamanda birçok ülkede geçerliliği olabilmektedir. Yalnızca Türkiye’de değil, dünyanın pek çok farklı ülkesinde bu işi yapabilmek mümkündür. Türkiye’nin denklik anlaşmasının olduğu ülkelerde geçerli olan bu belgeyle istenilen işlemler yapılabilir. Güzellik uzmanlığı sertifikasının geçerli olduğu ülkeler şu şekilde sıralanabilir;
• İskoçya
• İngiltere
• Kanada
• Avustralya
• Rusya
• Çin
• Amerika
Gibi ülkelerde bu sertifika geçerlidir. Güzellik uzmanlığı kursu programına katılan öğrencilere 6 aylık bir eğitimin ardından akademi tarafından sertifika verilir.

 

Güzellik Uzmanlığı Kursunda Cihazlarını Öğrenciler Mi Karşılar?

 

Güzellik uzmanlığı kursu için gelen öğrenciler akademi tarafından sunulan cihazlar ve ürünlerle birlikte çalışmalarını yapabilir. Bu konuda öğrencilere ayrı ayrı olarak cihazlar ve ürünler sunulur. Dolayısıyla öğrencilerin herhangi bir cihaz almasına gerek yoktur. Bu konuda profesyonel cihazlar akademi içerisinde yer alır. Her öğrenci için ayrıca verilen ürünler tek kullanımlık olarak sunulur. Öğrencilerin çalışabileceği yataklar ve cihazlar akademi içerisinde bulunur. Öğrencilerin, eğitimlerini en kaliteli şekilde alabilmesi için gereken her türlü cihaz ve ürün desteği verilmektedir. 6 aylık eğitim boyunca öğrencilerin en verimli şekilde güzellik alanına dair bilgileri edinebilmesi için çalışmalar yapılır. Bu konuda ayrıca öğrencilere altın iğne, Hydrafacial gibi cihazlar tanıtılır ve öğretilir. Bu şekilde ileride kendi güzellik salonunu açmak isteyen kişilere bir altyapı kazandırılır.

 

Güzellik Uzmanlığı Kursu

 

Güzellik uzmanlığı kursu ile birlikte kişiler güzellik sektörüne bir adım atar. Güzellik sektörüne adım atan kişilere birçok bölümden oluşan bir eğitim planlaması sunulur. 6 ay devam edecek eğitimde öğrencilere vücut bakımıyla alakalı bir ders verilir. Bu derste elektroterapi teknikleri ve uygulaması hakkında bilgiler sağlanır. Ayrıca vücut kürleriyle alakalı teknikler ve uygulamalar öğrencilere sunulur. Vücut bakımları bölümünde Soğuk Lipoliz, Lenf Drenaj uygulaması gibi ders içerikleri öğrencilere sunulur. Bu ders içeriklerinden faydalanmak isteyen öğrencilerin güzellik uzmanlığı kursu eğitimlerine başvuru yapması yeterlidir. Form üzerinden başvurular yapılarak kursa katılabilirsiniz.