Güzellik uygulamaları ile gençleşin

Güzellik uygulamaları ile gençleşin
3 Temmuz 2019 18:25

Sizi İlk Uygulamamız Buz Lazer Epilasyon İle Tanıştıralım.

 

 

Artık kabusunuz olan tüylere veda edin…

Buz Lazer İle Tanışın

Son Dönemim en popüler lazer epilasyon uygulaması olan buz lazer ile istenmeyen tüylere hemen veda edebilirsinz. İster kadın olun ister erkek, ister genç olun isterseniz yaşlı hiç fark etmez bu yöntem size acı vermeden her mevsimde istenmeyen tüylerden kurtulmanıza olanak sağlıyor. Son dönemlerde çok popüler olan buz lazer yöntemi ile tüylere veda edenlerin sayısı oldukça hızlı şekilde artıyor. Peki bu yöntem nasıl çalışıyor?, Vücuda sürülen bir krem ile cihaz size lazer ışınları gönderiyor, sıvı sizi bu ışınları meydana getireceği acılardan kurtarırken cihazda tüy köklerini etkisiz hale getiriyor. Buz lazer yöntemini yaptıracak bayanlar için bikini bölgesi ve bikini bölgesinin çevresi gibi hassas alanlarda daha önemli bir işleve sahiptir. buz lazer fiyatları da oldukça uygundur.

Sizi İkinci Uygulamamız PRP İle Tanıştıralım.

Prp Tedavisi Nedir?

Prp tedavisi hem estetik alanda hem de genel sağlık alanında yararlanılan bir tedavi türüdür. Hastaların kendi kan örneklerinden numune alınarak gerçekleştirilen işlem ile hastaların hücrelerinin canlandırılması ve zenginleştirilmesi sağlanır. Kan dokularından alınan minik bir örnek ile patelet hücresi elde edilir ve bu hücreler ilerleyen dönemlerde hastanın vücudunda zengin plazma hücresi olarak kullanılır ve prp fiyatları da oldukça uygundur.

Prp Tedavisi Nasıl Uygulanır

Prp tedavisinde hastalardan alınan kan numuneleri, özel prototip cihazlarda bekletilerek, kanın zaman içinde ayrıştırılmasını sağlar. Ayrıştırılan kan hücreleri beklemeye bağlı olarak zengin plazma hücreleri meydana getirir. Bu işlem için kan santrifüjünün çok hızlı bir şekilde dönmesi gerekir. Bu şekilde oluşturulan zengin plazma, cilt üzerinde problem yaratan bölgeye uygulanarak bu bölgedeki hücrelerinin yenilenmesi sağlanır. Bölgeye enjekte edilen yeni kan hücreleri bu bölgede bulunan gözenekler sayesinde emilerek ciltte emilim sağlar.

Fransız askısı nedir?

Ameliyatı olmak istemeyen hastalar için alternatif ve çok etkili bir yöntem olan fransız askısı ile tanışın.
Yer çekiminin gücüne yenik düşen yüzler için geliştirilen yöntem olan fransız askısı esnek ipler kullanılar ciltde, kişiye hiç bir zarar vermeden yüzü germeye yönelik olarak yapılan bir ameliyatız yüz germe yöntemidir.
Yüz hatlarından memnun olmayan, artık daha genç , daha gergin cilde sahip olmak isteyen hastaların tercih ettiği fransız askısı fiyatları da olduça uygundur. Fransız askısı elmaçık kemikleri,yanaklar,çene altı, kaşlar, boyun, vücut, kollar, kalçalar ve baçaklarda uygulanabilir. Uygulama yapıldığında oldukça uzunca bir müddet kalıcıdır ancak kişi isterse yaklaşık 5-6 yıl sonra tekrar yaptırabilir.