Güvenilir Temizlik

Güvenilir Temizlik
24 Mayıs 2019 12:26

Temizlik hayatın her alanında olması gereken en elzem ihtiyaçtır. İnsanların bulunduğu ortamlar zaman içinde kullanıma bağlı olarak bir takım kir, bakteri ve maytların oluşmasına sebep olur. Bu tür mikroplardan arındırılmayan eşya, ofis ya da evler adeta hastalıklara davetiye çıkarır. Özellikle bulaşıcı hastalıkların yayılmaması için düzenli aralıklarla cami, alış veriş merkezi, okul, otel ve hastane gibi toplu yaşanan mekanların temizlenmesi son derece önemlidir. Sektörde 25 yılı aşkın bir süredir profesyonel hizmet veren Tuşba temizlik ofis ve toplu yaşanan alanlarda en az çözümle en çok verimi sağlamayı hedefler. Firma Beylikdüzü temizlik şirketleri arasında en güvenilir ve hijyenik temizliği sağlar. Firmada temizlik hizmeti satın almak için firma ile iletişime geçmeniz gerekir.

 

 

Dış Cephe Temizliği

Günümüzde teknolojinin hızla gelişmesi ile birlikte küçük ve orta katlı binaların yerini daha modern ve yüksek yapılar almıştır. Ancak adeta gökdelen niteliğinde olan bu yapıların dış cephe temizlikleri oldukça güç bir işlemdir. Dış cephe temizlikleri mutlaka profesyonel temizlik şirketlerinden alınması gereken bir hizmettir. Çünkü dış cephe temizliğinde görevli olan personellerin koruyucu bir takım önlemler alması zorunludur. Aksi halde telafisi güç durumlar yaşanabilir. Beylikdüzü dış cephe temizliği hizmeti veren firma temizlik sırasında özel solüsyonlar ve temizlik bezleri kullanarak dış cephe yapı malzemelerine veya camlarına kesinlikle zarar vermez.

İnşaat Sonrası Temizlik

İnşaat sonrası temizlik en zor temizliklerin başında gelir. Çünkü gerek inşaatı yeni bitmiş ev alındığında, gerek mevcut evde tadilat yapıldığında, gerekse iş yerleri tadilatında her yer moloz yığınları, harç lekeleri, fayans ve parkelerde alçı ve sıva kalıntıları, boya ve kireç kalıntıları gibi birçok leke izi ve inşaat parçaları ile dolu olur. Bu durumlarda sıradan ev temizliği ile işler çözülmez. Daha profesyonel bir ekipten hizmet almak gerekir. Beylikdüzü temizlik şirketi firması ev ya da ofislerde oluşan inşaat sonrası moloz, alçı, boya gibi lekelerin temizliğinde özel temizlik solüsyonları kullanır. Firmadan inşaat sonrası temizlik hizmeti almak için önce firma ile iletişime geçmelisiniz. Firmanın deneyimli personelleri evlere giderek ücretsiz keşif yaparlar.

Cami Temizliği

Cami temizliği diğer toplu mekan temizliklerine oranla daha çok dikkat gerektiren bir temizliktir. Çünkü halıların temizliğinden, caminin ve dış mekan temizliğine kadar tüm detaylar hesaplanmalıdır. Cami temizliği için İlgili bölgenin müftülükleri hizmeti satın alır. Firma ilgili personellerini ücretsiz keşif için gönderir. Personellerin verdiği fiyatı müftülükler peşin olarak karşılar. Sonrasında camilerin halıları, pencereleri, duvar ve döşemeleri tam anlamı ile temizlenir.

Halı Yıkama

Firma temizlik hizmetleri alanında çok yönlü hizmet verir. Bunlar arasında halı yıkama hizmeti de veren firma halılarınızı özenle yıkar. Yıkama sırasında doğal temizlik malzemeleri kullanılarak halılarınızın dokusu korunur. Firma garantili ve güvenilir hizmetin adresidir.