GÜVEN İŞ ELEKTRİK ELEKTRONİK

GÜVEN İŞ ELEKTRİK ELEKTRONİK
19 Ağustos 2019 11:17

Gerek günlük hayatımızda olsun gerekse iş hayatımızda olsun kullanmış olduğumuz tüm elektrikli cihazların stabil enerji gereksinimine ihtiyacı vardır. Stabil enerji tüm elektirikle çalışan cihazlar için bir zorunluluktur. Şebekeden meydana gelen ani voltaj düşmeleri ve yükselmeleri bütün elektirikli aletlerin bozulmasına veya yanmasına yol açabilmekte, bu durumda bizleri hem ev hayatında dahada önemlisi iş hayatında büyük maddi kayıplara uğratmaktadır. Hemen hemen her insanın aşina olduğu örneğin bölgenizde birkaç kez elektriklerin kesilip geri gelmesinden kaynaklanan voltaj düşmelerinde bir çok elektirikli aletinizde anakart yanması gibi çeşitli arızalar ortaya çıkmaktadır. Bu durum hemen hemen herkesin başına gelen bir durumdur ve önlem alınması gerekmektedir.

 

Güven – iş günlük hayatta ve sanayi alanında tüm elektirikli cihazların sabit enerji ihtiyaçlarının çözümüne yönelik 40 yılı aşkındır Servo Voltaj Regülatörü, Transformatör ve elektrik endüstrisi için Akü kabini, Battery bank, Elektrik panosu, Rack kabin, Regülatör şasesi, Metal kutu ve muhtelif Kabin ve şaseler üretmektedir.

 

İş yeriniz veya üretim tesisinideki elektirikli makinaların voltaj düşmelerinden kaynaklanan gerekli güvenlik önlemlerini halen almadınız mı? Şebeke hattında meydana gelen ani düşüş ve yükselmeler sadece makinalarınızın bozularak maddi para kaybına uğratmaz ayrıca iş yerinizde yangınlarada sebebiyet verebilir. Bu yüzden ilk başta alınması gereken önlemler arasındadır. Güven – iş ile tüm bü ihtiyaçlarınıza yönelik uzman ekip sayesinde çözüm üretebilir ve hem makinalarınızın hem işyeri ve çalışanlarınızın güvenliğini sağlayabilirsiniz. Voltaj regülatörü sayesinde kullanıcıların hiçbir müdahalesine gerek kalmadan şebeke hattı stabil hale getirilecektir.

 

Elektirikli cihazlarınızın güvenliğine yönelik tüm çözüm ihtiyaçlarınız için Güven-iş ile irtibata geçebilir ve uzman desteği alabilirsiniz. guvenisregulator.com.tr web adresi üzerinden iletişim numaraları tüm adres bilgilerine erişerek detaylı bilgi alabilirsiniz. Regülatörler, transformatörler, varyak  benzeri tüm ihtiyaçlarınız için güven-iş’i tercih edebilirsiniz.