Gürsel Tekin’den Arınç’a mesaj var!

Gürsel Tekin’den Arınç’a mesaj var!
18 Nisan 2015 20:57

“CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, “Davutoğlu eğer bir ekonomi dersi alacaksa Sayın Genel Başkanımızdan alması lazım. Sayın Kılıçdaroğlu aynı zamanda hesap uzmanıdır” dedi.”

 

CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, Halk TV’nin canlı yayınında soruları yanıtladı. Tekin şunları söyledi:

 

“Yani yiğidi öldür hakkını yeme demişler. Bülent Bey (Arınç’ı kastediyor), Bülent Bey’e benzer AKP’de birkaç kişi var. Yani bu pis işlere bulaşmamış, yolsuzluğa bulaşmamış insanlar var. Zaman zaman tabi vicdani davranıyor. Ama zaman zamanda hatırlarsanız Bülent Bey’in kamuoyunun bildiği çok önemli cümleleri var. Allah verdikçe veriyor. Özellikle yargıdaki değişimlerle ilgili, emniyetteki üst düzey yönetimdeki değişimlerle ilgili şu cümleyi kullanmıştı. Allah verdikçe veriyor. Bülent Bey inançlı bir insandır. Veren Allah almasını bilir kardeşim. Veren Allah şimdi patır patır alıyor.

 

“DAVUTOĞLU EĞER BİR EKONOMİ DERSİ ALACAKSA SAYIN GENEL BAŞKANIMIZDAN ALMASI LAZIM”

 

Şimdi bir kere Davutoğlu eğer bir ekonomi dersi alacaksa Sayın Genel Başkanımızdan alması lazım. Sayın Kılıçdaroğlu aynı zamanda hesap uzmanıdır.

 

“MAFYA ÖRGÜTLERİ SUÇ ÖRGÜTLERİ OLDUĞU İÇİN BÜTÜN AYAKLARI DENETİM ALTINA ALIRLAR”

 

Şimdi dünyada biliyorsunuz özellikle İtalya’da çok meşhurdur mafya örgütleri ve dünyanın birçok ülkelerinde Amerika dahil olmak üzere yaygın mafya örgütleri vardı. Mafya örgütleri suç örgütleri olduğu için bütün ayakları denetim altına alırlar. Yani bir bölgeyi kontrol etmek istiyorsanız bölgedeki bütün şeyleri kontrol altına almanız lazım ki bütün projelerinizi hayata geçirebilesiniz. İşte ne var orada? Basın, medya varsa onu rapdızapta alacaksınız. Emniyetle ilişki kuracaksınız, kamu yöneticileriyle ilişki kuracaksınız ve alanınız rahat olacak.

 

Şimdi bir iktidar düşünün, önce medyasını oluşturdu, yetmedi kendi medyası. Yetmeyince ne oldu? Merkez medyayı zaptedelim. Merkez medyada şuanda her merkez medyada bir komiser var AKP komiseri biliyorsunuz değil mi?”